Следва

Недостатъци

Clinique

null

преди 15 години

Няколко птичи крясъка на фона на глухата тишина не са в състояние да провалят напълно релаксиращата ти почивка по време на weekend-а. И колкото приятно, слънцето крие доста рискове за иначе хубавата ти кожа. Вероятно това е единственият застрашителен момент за твоята почивка.

За да не стресираш кожата си с не толкова силното, но все още опасно слънце, е необходимо за вземеш предпазни мерки със слънцезащитни продукти.

Новата серия на Clinique е един добър вариант, който ти гарантира 100%-ва грижа.

Clinique Sun SPF 15 Face/ Body Cream е подходящ за чувствителна кожа, успокоява и защитава от слънчевите лъчи. Антиоксидант с екстракт от планктон, Clinique е препоръчан с печат от Фондацията за борба с рака на кожата.

Clinique Sun SPF 30 Face Cream Отстранява нанесените вреди преди да са станали видими под формата на видими признаци на стареене на кожата. Омекотяващата и хидратираща формула Clinique Sun SPF 25 Body Spray - лека формула с UVB/ UVA слънчева защита за лице в лесна за нанасяне спрей форма.

Позволява продуктът да достигне до всички части на тялото, дори и до труднодостъпните.


Clinique Sun SPF 30 Body Cream - слънчева защита за тяло с лека кремообразна формула.

Clinique Sun SPF 50 Cream
(SPF 40 за Европа за тяло) и за лице - Технология Solar Smart – уникална формула, която подпомага собствената защита на кожата срещу ултравиолетови атаки.

After Sun Rescue Balm With Aloe - За всички типове кожа

Какво представлява: Балсам за грижа за кожата след излагане на слънце, който успокоява кожата и предпазва от появата на видими белези на стареене. Успокояващ овлажнител за суха, възпалена кожа вследствие излагане на слънце и който помага срещу вредите, нанесени от ултравиолетовите лъчи.

More from View Sofia

More