Следва

Trend Report: Котки

Само по бижута. Гола и секси. Емили Ратайковски!

Гола и секси. Само по аксесоари. Така се натъкнахме на Емили Ратайковски.

All fashion преди 7 години

Гола и секси. Само по аксесоари. Така се натъкнахме на Емили Ратайковски. А виновник за липсата й на дрехи е бижутерката Jacquie Aiche! Основала бранда си в Лос Анджелис и работила с Бехати Принслу и Роки Барнс, дизайнерката знае как да накара една жена да остане само по огърлица и пръстенчета.

И макар в Седмиците на модата да видяхме, че тренд този сезон ще са огромните обеци, Jacquie Aiche ги предпочита семпли, нежни. Пръстени - миди и класически, гривни, тежки висулки, гердани стигащи до пъпа - Jacquie Aiche е наблегнала на женствения дизайн в колекция си Лято 2016. И освен от аксесоари, по всичко личи, че разбира и от жени, защото изборът й на рекламни лица е удар в десетката. Оставаме на теб да се насладиш на следващите кадри от рекламната кампания и неотразимата Емили Ратайковски.

More All fashion

Модата на бъдещето с Beckmans School of Design, илюстрирано от Типан Норден

All fashion преди 46 минути

В галерията Liljevalchs в Стокхолм 13 от студентите по мода на Beckmans School of Design представят фантазьорски концепции за модата на бъдещето – оживени чрез живописта на шведския художник Типан Норден.

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.