Следва

Stefanel

От архива - Хелена Кристенсън и секси оръфаният маникюр

Помните ли младата Хелена Кристенсен и Крис Айзък в клипа "Wicked games"? Тя носи грапав и недоизкусурен лак...

All fashion преди 14 години

Помните ли младата Хелена Кристенсен и Крис Айзък в клипа "Wicked games"? Тя носи грапав и недоизкусурен лак, нащърбен по краищата, смесен с песъчинките от пясъка, и въпреки това изглежда съвършено съблазнителна.
През 1989-та г. излиза най-известният и може би най-успешният клип на Крис Айзък. Музикалното видео към песента, режисирано от Herb Ritts, е хит номер 1 по Mtv и VH1.

Заснето в черно и бяло, то показва певецът и датския супер модел въргалящи се на плажа, прегръщащи се и щепнещи си в ухото един на друг. Клипът е особено сексуален, много нежен, а Хелена остава в историята с онзи протъркан и полуизтрит лак на своите къси нокти, като някакъв основен елемент в естествената й визия - полуразсъблечено, мокро тяло и полепнал пясък по красивите форми.

Разпиляна коса, сини, изпиващи очи и небрежния, леко пънкарски вид на нейния маникюр.

Черен, провокативен, изтъркан, разказващ похотливи истории за предишни действия на самотния плаж.

Отдадени един на друг, забравили суетата си, двамата разиграват своята любов пред камерите, карайки милиони хора да потръпват при вида на тази дива и страстна жена.

Видеото е включено в "Sexiest Video of All-Time countdown" на Mtv, а малко по-късно печели и MTV Video Music Awards, Best Cinematography и Best Video from a Film, а Хелена е може би една от малкото жени, на чийто ръце този маникюр би стоял точно толкова секси, колкото типичните дълги, нежни и красиви пръсти с поддържан маникюр.

More from View Sofia

More All fashion