Следва

Отворете всичко: На гости в Елмхулт, Раят на ИКЕА

KLM Royal Dutch Airlines летят от Амстердам до Дъблин от октомври

Авиокомпания KLM Royal Dutch Airlines разширява своята мрежа с полети до Дъблин...

All About Life преди 7 години

Авиокомпания KLM Royal Dutch Airlines разширява своята мрежа с полети до Дъблин. За новия си зимен график, от 30 октомври, KLM ще работи с два дневни полета между летище Схипхол и Дъблин.

Дъблин е първата дестинация в Ирландия и 78-ата европейска дестинация, която се управлява директно от авиокомпания KLM от Амстердам. За трансферните пътници, KLM също предлага и ежедневни полети в сътрудничество с Aer Lingus, между Амстердам и Дъблин.

„Подобряването на нашите резултати е обусловено от разширяване мрежата на KLM. След като предостави рекорден брой нови дестинации през лятото на 2016 г., новата до Дъблин е още едно доказателство за непрекъснатите инвестиции, които прави KLM в мрежата си, за да предложи на клиентите все по-голям избор от дестинации“ - коментира Питър Елберс - Президент и главен изпълнителен директор на KLM.

Дневните полети до Дъблин ще се изпълняват със самолет Embraer 190 със 100 места. 

Полет KL935 от Амстердам до Дъблин ще тръгва в 12:00 часа и ще пристига в 12:40 местно време.
Полет KL936 ще тръгва 13:15 часа и ще пристига на летище Схипхол в 15:50 часа.
Вечерният полет (KL939) ще тръгва от Амстердам в 21:20 часа и ще пристига в Дъблин в 22:00 часа.
Обратният полет (KL932) ще тръгва следващата сутрин в 05:55 часа и ще пристига в Амстердам в 08:30 часа.

Дъблин, столицата на Ирландия и един от градовете на литературата на ЮНЕСКО, е център пълен с културно наследство, изкуство, ресторанти и механи, заобиколен от красива природа. Утвърди се като популярна европейска база за американски технологични компании като: Google, Facebook и Twitter.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.