Следва

Цветът на щастието е ЗЕЛЕН! Тина, шеф на продуктовата гама и дизайна в ИКЕА, ексклузивно!

Френски следобед в Chez Fefe

В лежерния следобед, в началото на седмицата, напускаме офиса и се отправяме към много любимо място, за да прекараме остатъка от това, което наричаме работен ден...

All About Life преди 7 години

В лежерния следобед, в началото на седмицата, напускаме офиса и се отправяме към много любимо място, за да прекараме остатъка от това, което наричаме работен ден. Скриваме се от скуката в любимия бутик за френски макарони Chez Fefe и традиционната ни оперативка от началото на седмицата може да започне. През лятото, освен на класическите 18 вкуса на макарони, можем да се насладим на вариации включващи френски макарони с пълнеж от сладолед, под крехките им бадемови черупки. Тази новина ни посреща от вратата и ние се нахвърляме да ги опитаме задължително.







Поръчваме си студени фрапета и айс кафета и разговорите по женски могат да започнат сега! Напитките ни разхлаждат приятно. Ефирни цветя във всякакви по размер вази ни изваждат от градския пейзаж. Седмицата стартира обещаващо, докато се наслаждаваме на малките неща.







Времето отлита неусетно, а ние сме запълнили програмата си за идната седмица и вече размечтаем. Следобедът започва да отстъпва място на вечерта и идва време да пробваме и коктейлите с шампанско и екзотични комбинации, като цвят от хибискус, които ни предлагат във високи кокетни чаши. На дъното се помества екзотичният цвят от хибискус и вечерта се очертава приятна като следобеда ни. Наздраве, момичета! Така стартират едни от най-креативните ни седмици.








Chez Fefe се намира на адрес:
ул. "Солунска" 12
И онлайн ТУК
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.