Следва

Представи си... една такава лятна вечер

Да бръмнеш или да не бръмнеш, това е въпросът!

Придвижването с градски в София за мен е тема-табу, задръстванията са на макс, което изключва опцията „такси“, а аз не мога да карам колело...

All About Life преди 7 години

Жегите напъплиха и станаха неминуемо ежедневие. Само че отпуската още е далееече, а задачите се трупат. Придвижването с градски в София за мен е тема-табу, задръстванията са на макс, което изключва опцията „такси“, а аз не мога да карам колело! Прекалено е горещо и за лекия спринт, с който обикновено стигам от точка А до точка Б.

В тази на пръв поглед безизходна ситуация погледът ми забива безпомощно в ъгъла на офиса. Чакат ме още 2 работни срещи и както обикновено – ако не побързам ще закъснея неприятно много. А там какво да видя – тротинетка! И то не някаква трошка със съмнителен баланс, ами тротинетка Globber. Усещам как се изхихиквам леко невъзпитано, стряскам колежката по бюро ииии дим да ме няма!

Кеф! Точно с една дума мога да опиша придвижването – вятър те вее, докато другите се потят изпокрити на сянка. Колелата са адски удобни за градска среда, дори и за изпочупената софийска настилка. Място едно вече е отметнато и от НДК се засилвам към Лозенец. Учудвам се, наистина не смятах, че придвижването ще бъде толкова лесно и бързо – 2 абсолютно жизненоважни фактора за хора с натоварено ежедневие.

Този материал нямаше да е същият без невероятните тротинетки Globber! Ако и вие искате да усетите вятъра в косите и да си припомните вкуса на детството, може да се сдобиете с тях оттук!

 

А дали помниш градската разходка с тротинетка на Ваяна?

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.