Следва

Кой позна Къде сме...? и спечели!

Love to quote: 5 зареждащи цитата за по-богата седмица

И за да разнообразим една от любимите ни рубрики Love to quote, но за да ви дадем нашия топ 5 лист на вечните кино-класики, които горещо препоръчваме в летните дни, следват 5 вдъхновяващи цитата от 5 вдъхновяващи ленти!

Celebrities преди 7 години

Има филми и филми! Как някои филми успяват да си проправят път и да се наложат като evergreen? Дали заради сюжета, сценария, актьорската игра, режисурата, бюджета... Навярно формулата е по-сложна и от питагоровата теорема. Истината е, че има филми, които можем да гледаме десетки път и винаги да се смеем на една и съща сцена, да си раздираме ризите от рев и да ни се пълни със съдържание точно под лъжичката. И за да разнообразим една от любимите ни рубрики Love to quote, но за да ви дадем нашия топ 5 лист на вечните кино-класики, които горещо препоръчваме в летните дни, следват 5 вдъхновяващи цитата от 5 вдъхновяващи ленти!

 "Тетрадката"

"Не мисли, че няма втори шанс. Животът винаги ти предлага втори шанс... Той се нарича утре."

"Синята бездна"


 
"Ако докоснеш горещ тиган, една секунда ще ти се стори колкото един час. Ако докоснеш гореща жена, един час ще ти се стори като една секунда. Всичко е относително."

"Корабокрушенецът"

"И въпреки всичко не забравяй да дишаш, защото не знаеш какво ще ти донесе следващия прилив."

Vanilla sky

"Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си."

"Като рицарите"

"Надеждата ме води. Тя ме превежда през деня и особено през нощта. Надеждата, че след като се изгубиш от погледа ми, това няма да е последния път, когато ще те погледна."

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 20 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.