Следва

Чай вместо тоалетно мляко

Слънчев тен в аванс с Clinique

Започваме да трупаме постепенно нужните за лятото емоции и настройваме вътрешните си часовници за слънчева и...

Beauty News преди 14 години

Започваме да трупаме постепенно нужните за лятото емоции и настройваме вътрешните си часовници за слънчева и шумна лятна отпуска, въпреки че слънцето изглежда като да не се покаже скоро. След хубавата прогноза за трайно затопляне обаче първо започваме да проучваме пазара на козметичните продукти, като отделяме специално внимание на добрата слънчева защита, която могат да ни осигурят сто процента само най-добрите в бранша.

„Слънчевата” серия на Clinique е алергенно и офталмологично тествана, не съдържа мазнини и е устойчива на влага. Можем да се доверим на уникалната формула Solar Smart, която защитава като подпомага собствената защита на кожата срещу ултравиолетови атаки. Това включва ефективна балансирана комбинация от фотостабилни химически слънцезащитни съставки, РНА фрагменти и антиоксиданти. Clinique задържа слънчевия филтър на повърхността на кожата, за да намали директния контакт, като осигурява нежна, но ефективна защита.

Серията включва: Clinique Sun SPF 15 Face/ Body Cream, Clinique Sun SPF 30 Face Cream, Clinique Sun SPF 25 Body Spray, Clinique Sun SPF 30 Body Cream, Clinique Sun SPF 50 Body Cream, Clinique Sun SPF 50 Face Cream, като всеки един от продиктите можеш да намериш в магазините на Estee Lauder и Clinique, в аптечната мрежа, както и във всички магазини за селективна козметика.



A през месец юни за всеки 2 закупени продукта от сериятa на Clinique ще пoлучим и подарък - елегантна лятна чанта в оранжево!

More Beauty News