Следва

STEREO MC'S нагорещиха Lidl Grill Fest

7 типа жени, от които мъжете бягат с 200

Страшно, страшно, колко да е страшно... жена.

Health преди 7 години

Страшно, страшно, колко да е страшно... жена.

Сигурно така би изглеждал финалът на един мъжки разговор, в който мъжете споделят ужаса си от определени дамски типажи. Не че е ужас, но си е зор. 

Най-вероятно всички те имат мотив, за да чувстват угроза над главите си, ако им се случи да си влюбят в някоя от тези.

Да видим 7-те типажа страховити жени, от които мъжете бягат с двеста или с кой колкото вдига:

Самоуверената мацка



На външен вид тя винаги изглежда перфектно. И на майката Земя тя се е спуснала от небето съвсем не от огромното желание това да й се случи, а единствено, за да напомни още веднъж на своя избраник, че той стои неуместно до тази неземна красота и ненадминат ум, но благородството й я кара да е с него, поне още малко, докато не си замине на онази нейната планета, където, разбира се, всичко ще бъде много по-хубаво. Тя никога не позволява да й плащат сметката – Боже, та и самата тя печели нелошо, защо да се осланя на някакъв си мъж?!?

Разчита единствено на себе си, а представителите на силния пол са само за удовлетворяване на някои физиологични потребности, казано накратко – те са бонус към величайшата й особа, неповторима и самостоятелна.

Освен това, тя не само че може да забие пирон в стената, но и да закачи полиците, а и да подреди шкафа, ако се налага, защото, както добре знаем, да се разчита на мъж е, меко казано, глупаво. Така че, Лейди съвършенство може да го живее този живот и без спътник от мъжки пол. И по-лошото е, че държи това да се знае. И точка! 

Отличничката




Панталони на цветя, чиниите също са на цветя, всяка вещ е на мястото си (известно между другото само на нея), тя никога не пали цигара, и, Боже опази – не пие, глади роклите си до блясък и успява да посещава редовно курса по личностно развитие. Страшно! По принцип мъже-перфекционисти не се срещат често, а ако все пак срещнеш, то тяхната педантичност коренно се различава от женската.

След месец (в случай на интерес нещата могат да продължат и година) на него ще му омръзне да търси нещата си „на мястото им“, ще му се прииска да си хапне в хола пред телевизора, да отиде до тоалетна, без да стерилизира след това поне половин час „пораженията“. При тази трагедия отличничката, която не си представя друг живот още от детството, ще страда и ще плаче, ще се гневи на прищевките на мъжа, а накрая всичко ще приключи трагично. Момичета, пазете мъжката психика, позволете му поне веднъж в месеца да разхвърля навсякъде и да ходи с различни чорапи, без това да предизвика гняв, мъка и неистово страдание в подредения ви вътрешен ред.

Истеричката



В началото тя изглежда просто много емоционална. Плаши единствено това, че нея я устройва всичко: „Да, такава съм, приеми ме каквато съм“ . Той я приема, но нервната му система, която от прекалената емоционалност се пръска по шевовете, по-скоро не я приема. За един мъж няма нищо по-лошо от женските сълзи. Дори ако той покорно се хвърля да те утешава, дори ако той плаче заедно с теб… (между другото, ако той плаче заедно с теб, нещата не отиват на добре). Още повече, че сълзите са лошо средство за манипулация, което работи веднъж или два пъти, а сред това…просто дразни. Съгласи се, вечно нервозният мъж с треперещ глас не е най-приятният спътник. Защо жената да е?

Аристократката



„Ах, не ме докосвайте! Цяла нощ четох „Отнесени от вихъра“ и плаках!“ Също плашещ вариант. Тази жена най-вероятно се е родила в библиотеката, изгледала е от-до цялото авангардно кино, познава до съвършенство всички постановки на Мейерхолд и Вахтангов и разбира се, ако да кажем отидете за уикенд в Париж, тя веднага ще се стрелне към Лувъра, а през ум няма да й мине да пиете вино и да се целувате на лунна светлина под  Айфеловата кула.
„Боже мой, дори как посмя да си го помислиш?!?“
Жена, която ходи на театър и чете е безценна придобивка, но не е лошо покрай това да умее и други неща и да си пада по съвсем човешки, земни блага.

Маменцето



Всеки иска топлина и домашен уют и това е нормално. Но, повярвай, ролята на майката в живота на мъжа, колкото и да е парадоксално, се изпълнява от майка му. И не е необходимо да я заместваш. А и твоят любим може да се храни самостоятелно, да се облича и да взима решения. Дай му този шанс! Мъжът на първо място трябва да се чувства воин, хищник, глава на семейството, а не мамино синче, което през целия си живот преминава от едни женски ръце в други. Колкото повече проявяваш маниакална грижа, толкова по-бързо приятелят ти ще осъзнае, че е заграден и че от този капан той трябва да избяга, ако не на момента, то колкото се може по-бързо. Едва ли ти се иска да тичаш след мъжа си по улицата с парче хляб в ръка и с викове: „Къде тръгна, без да си се нахранил. Та ти си гладен, току-що се върна от работа!“

Кариеристката



Без съмнение, всяка жена трябва да се реализира. Ако всичките й интереси се свеждат до домашното огнище, на мъжа й бързо-бързо ще му доскучее. Но и другата крайност, желязната лейди, вечно катереща кариерната стълбица също не е добър вариант. С такава жена е интересно да обсъдиш икономиката на страната, цените на нефта и валутните курсове, но не след дълго мъжът ще разбере, че бизнесът и кариерата са единствените й интереси. Тя не ходи на кино да гледа глупави комедии, на нея не й стига времето дори да сготви за вечеря.

Вечната невеста



Тази жена веднага се разпознава по вечните разговори за семейни ценности, за това, че родителите й са се запознали още в университета и до ден днешен са заедно, за това, колко е важно да свиеш своето си „семейно гнезденце“. Тя от невръстна детска възраст е наясно, че всяка жена трябва да се омъжи, затова още на втората среща запознава мъжа с родителите си. Всеки мъж, осмелил се да я покани на кафе, го очаква тежка участ – мислено тя вече чува марша на Менделсон, родила му е три деца и е остаряла в компанията му с десетина внуци. Проблемът е, че по принцип мъжът има други планове и за живота, и по отношение на нея.

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 2 седмици

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.