Следва

Капка wine и за лицето...

Face to Face с Надя

Ще надникнем в гардероба й, в подсъзнанието й, в спортните и бюти ритуали, ще обикаляме града заедно, ще ходим на шопинг, ще слушаме музика, ще четем книги, ще пием кафе и ще хапваме по доматена супа със сирене (Надя е веган от години), ще говорим за диета, мъже, сънища... Женско царство! 

All fashion преди 7 години

Казват, че за да опознаеш истински един човек първо трябва да се съберете и да поживеете заедно. Е, ние ще го направим и за седмица очарователната Надя – певица и актриса, която ще е наш съквартирант, приятел и довереник, неразделен и много интересен. За да се запознаем с нея и да усетим динамиката в живота и енергията в сърцето на тази красива млада жена, започваме с един откровен разговор лице в лице.

Изпълнител с високи и доказани гласови данни, Надя днес е й актриса - част от сериала "Не така, брат", а освен това е сред активните instagram дами с няколко хиляди последователи и верни фенове.  Ще надникнем в гардероба й, в подсъзнанието й, в спортните и бюти ритуали, ще обикаляме града заедно, ще ходим на шопинг, ще слушаме музика, ще четем книги, ще пием кафе и ще хапваме по доматена супа със сирене (Надя е веган от години), ще говорим за диета, мъже, сънища... Женско царство! Защото всичко е точно толкова хубаво, колкото си го направиш. Заредени с много емоции, girl power, енергия на високи обороти, удобни маратонки, спортно-елегантен аутфит - възнамеряваме да направим седмицата колаборация между музикален шик, положителна енергия и фешън по ноти. Градът ще бъде наш! А днес, вторник, Надя е изцяло ваша, face to face.

V.S. Добре дошла на гости в View Sofia, Надя! Много си хубава! Разказвай...
Н: Благодаря! Продължавам да се занимавам усилено с пеене и музика. Отделно с много други неща: отскоро пробвам нещо съвсем ново – актьорството. Играя в сериала „Не така, брат”, за който дори направихме ново парче за саундтрак. Това е и първата ни обща песен с Иван.

V.S. А къде се запознахте с Иван Тишев (който бе сред звездите на ТВ сериала "Революция Z - бел.авт.)?
Н:
На „Българската Коледа” преди три години, още бях с Deep Zone. Първоначално криехме отношенията си, защото той е с пет години по-малък от мен, щеше да се приказва...

V.S. Веднага ли се надушихте с него?
Н:
Още от първия момент се усещаше една много хубава емоция, но дори не предполагах, че ще има такава симбиоза между нас!

V.S. А романтичен ли е?
Н:
Да, романтичен е, но не крайно. Не е от типа мъже, които ще тръгнат да палят свещи, да хвърлят рози. Аз това влагам в думата „романтичен”, а пък Иван не е точно такъв. Той е много любвеобилен, грижовен и внимателен.

V.S. Късметлийка си, значи! Най-романтичният му жест, все пак?
Н:
Пак нямам спомен дали имаше повод, но ми подари едно сърце, много красива кутийка, в която пишеше „Обичам те”, а вътре имаше малки папирусчета с надписи.

V.S. А ти романтична ли си?
Н:
Да, но отново в рамките на нормалното. Не съм някаква извратенячка на тази тема.

V.S. С Иван сте заедно от три години. Как се променя връзката ви с времето?
Н:
Характерите се стиковат, все пак и живеем заедно от две години.

V.S. А за какво спорите?
Н:
За пълни глупости! Дали е изхвърлил боклука и други битовизми… Той е зодия Телец и на моменти е голям инат – това е и причината често да се караме.

V.S. Кой от двамата има таланта да прощава по-бързо?
Н:
Той, защото е по-добричкият от двамата. Аз съм по-особена. (смее се). Все пак той е пет години по-малък от мен. Имала съм повече връзки, видяла съм повече и не съм от хората, които правят компромиси толкова лесно. Макар че след като се разделих с Deep Zone осъзнах, че съм много търпелив човек, защото прекарах с тях доста години, а не смятах, че притежавам толкова търпение.

V.S. Търпението е добродетел, а главните ти пороци?
Н:
Много съм суетна! Има много неща, които не харесвам в себе си. Аз съм човек, който много подценява себе си. Защото интелигентните хора знаят минусите си и не се изтъкват.

V.S. Самокритична ли си?
Н: Д
а, много. Например, много ми се искаше да съм поне два-три сантиметра по-висока. В моето семейство всички са много високи: баба ми, на която съм кръстена, майка ми, която е висока 178 см… Аз съм най-ниска от цялото семейство с моите 169 см. !

V.S. Родом си от Варна, не ти ли липсва морето?
Н:
Съвсем не. На софиянците липсва ли им Витоша, когато заминат на море?

V.S. Как така от Варна в София?
Н:
Просто се преместих, беше въпрос на приоритети. Защото реално погледнато, ако човек иска да се развива, няма как да стане във Варна или поне не и в моя бранш.

V.S. А как се чувстваш като актриса, харесва ли ти?
Н:
Страхотно е, но не се имам за „голяма работа”. Не съм добра актриса, в никакъв случай. А и, както казах, съм доста самокритична. Хората трябва да са наясно със себе си. Не мога да бъда капацитет в нещо, с което никога не съм се занимавала. Изключително интересно ми е като нещо ново, но не се чувствам толкова сигурна, както съм в музиката, например.

V.S. И пак стигаме до Иван: какво мисли за това твое ново начинание?
Н
: Караше ме от доста време да опитам. Винаги ще ми каже, ако не съм направила нещо като хората, което не съм го изиграла. Но в никакъв случай не е толкова критичен колкото мен, аз си оставам най-страшния критик на себе си.

V.S. Доколко всъщност е важно мнението на другите?
Н:
Не ме вълнува какво мислят за мен, а доколко ме познава някой като човек, защото не допускам до себе си повечето хора. Не обичам някой да обсъжда личния ми живот. В никакъв случай не бих позволила някой да се рови в интимния ми свят.

V.S. А чие мнение, освен твоето собствено, има значение за теб?
Н:
Това на родителите ми и това на Иван – те са семейството ми.

V.S. В интервю споделяш, че имаш по-малък брат, с когото имате много малка разлика. Близки ли сте?
Н: 
Не сме като онези братя и сестри, които се чуват всеки ден, даже смея да призная, че се чуваме наистина рядко. Просто нямаме еднакви интереси. Но имаме едва 11 месеца разлика.

V.S. А сега се върни с поне десет години назад. Разкажи ни за най-емоционалния си момент и за нещата, които са те променили като човек и са преобърнали всичко - и в положителен, и в негативен план, от тийн времето ти насам?
Н:
В положителен план със сигурност един от най-емоционалните моменти в живота ми ще си остане онзи, в който пуснахме песен, чийто текст и музика написах. За пръв път застанах зад името си, а не зад нечие чуждо.

V.S. А знакът минус?
Н
: Предателство от приятел.

V.S. Кое е най-голямото предателство за теб, с което някой може да те изгуби като приятел?
Н:
Това някой да каже нещо лично за мен, което съм споделила и доверила, да изкара наяве някой мой личен проблем…

V.S. Кога си се чувствала най-горда от себе си?
Н:
В последната година - това е периодът, в който съм по-горда отвсякога! Започнах да се занимавам с какво ли не: реклами, влогове, музика, сериал…

V.S. Най-голямото предизвикателство за теб е…
Н:
Именно сериала!

V.S. Какво би направила, ако ти предложат работа в киното?
Н:
Може би бих приела, ако се чувствам достатъчно подготвена. Максимализмът ми ме кара да не се захващам с неща, за които не съм сигурна, че ще свърша брилянтно. Така е и в музиката: няма да изпея песен, която не отива на гласа ми и няма да звучи добре, изпята от моята уста.

V.S. Постоянно повтаряш, че си самокритична. Кажи ни честно, колко пъти провери какво пише за теб в Google?
Н:
Не знам колко, но определено съм проверявала. Няма нито един популярен човек, който да не е любопитен какво пише за него. Но истината е, че не ми пука какво има там. Моментът, в който ми пукаше за хорското мнение, беше съвсем в началото, когато правех първите си стъпки в музиката с „Пей с мен”. Тогава въобще не се бях сблъсквала с негативната част на тази професия - бях едно наивно момиченце, дошло от Варна, което си беше повярвало. Тогава ме болеше, защото за пръв път се бях сблъскала с хейта. Сега съм го преодоляла до такава степен, че изобщо не ме интересува.

V.S. Разкажи ни за татуировките ти. Новата (на дясната ръка - бел.авт.) е доста интересна, какво символизира?
Н:
Още когато си я правех ми зададоха следния въпрос: „За какво си татуираш някаква глупава котка?!” Но тя всъщност олицетворява самата мен, характера ми. Зодия лъв съм, но обожавам котки (смее се). На татуировката виждате, че това е котка, която е като сладък cupcake. Тя хем гледа леко отбранително и строго, хем има този сладък елемент. Това съм аз. Може да съм сладка, но да не ме ядосва човек!

V.S. Какъв вкус имат стимулът и вдъхновението за теб? 
Н:
Вярвам, че има някакъв вселенски глас, който ти дава някакъв устрем в даден момент. Не съм от типа хора, които мислят толкова много за бъдещето. Ако ме попитате къде ще бъда след десет години, няма да мога да отговоря. Може би съм човек, който живее от ден за ден. В никакъв случай не съм лекомислена, че да не мисля за утре! Но… не съм и някой, който прави грандиозни планове за много напред. Ето например, никога не съм предполагала, че ще се захвана със сериал! Няма как да знаеш какво ще се случи. Имах период след раздялата с Deep Zone, в който се чувствах много смачкана, много тъжна… И в един момент излезе нова възможност! Това според мен е именно този вселенски глас, това е някаква предопределеност и няма случайни неща. Днес съм на интервю във ViewSofia и съм сигурна, че от това ще ми се отворят други врати и възможности, за които преди не съм знаела, че дори съществуват.

V.S. Някое твое тайно хоби, неочаван талант?
Н:
Много съм сръчна в ръцете! Обожавам да създавам красиви неща. Сама оправям ноктите си, дори в един момент се бях запалила да си правя ноктопластика с акрил у дома. Имах желание и се научих сама, започнах от нулата. Имам зверско търпение за такива неща, въпреки, че съм импулсивна по принцип.

V.S. Сънуваш ли?
Н:
Много рядко сънувам, но пък винаги обичам да тълкувам сънищата, които си спомням. Отделям много голямо внимание и значение на сънищата, защото винаги се събуждам с една емоция, сякаш наистина съм преживяла нещо. Не знам дали е така при другите хора, но моите сънища обикновено са страшно емоционални и странни. Най-странният ми сън беше за едно момче, което беше шеф на някакъв мебелен магазин и го бях виждала пред къщи във Варна. Нито го познавах, нито ме привличаше като мъж, само се бяхме поздравявали един-два пъти. Една вечер сънувам този човек като мое гадже. Събудих се с чувството, че той ми липсва. Беше най-странното усещане! Така че определено мога да кажа, че сънищата ми оставят емоционални белези.

V.S. Интересуваш ли се от езотерика?
Н:
Много се интересувам и постоянно чета за такива неща. Езотерика, психология, съзнание – това са изключително интересни за мен сфери. Вярвам, в много неща: във висшите сили, дори в извънземните и другите цивилизации, които са над нас, че ние сме някъде на дъното…

V.S. Вярваш ли в сродните души?
Н:
Да! Дори една от любимите ми книги носи заглавието: „Пътят на душите” на Майкъл Нютън. Там са разгледани интересни теми, като например прераждането и предишният живот.

V.S. Има ли женско приятелство?
Н:
Според мен има, но САМО между две еманципирани жени, две мъжки и борбени момичета. Измежду другите би имало завист или поне моят опит сочи това. 

V.S. А приятелство между мъже и жени?
Н:
Определено! Повечето ми приятели са мъже и се познаваме още от детството. С тях де държа както момче се държи с момче. Но аз от малка съм си мъжкарана… Казваха ми: „Надя е мъжът в училище”. Вече попораснах, опитвам се да съм по-скоро дама. Бях при една астроложка, която ми каза следното: „Ти не можеш да мъркаш! Не можеш да използваш женското си начало в себе си, но ще се оправиш с годините” , така и се получи…

V.S. Признаваш, че си суетна. Колко време ти отнема да се приготвиш сутрин?
Н:
Макар че съм суетна, се оправям много бързо. Гримът ми е почти винаги един и същ: подчертавам очите, фон дьо тен, скулички и съм готова! Не обичам да си слагам сенки и тежък грим. Гримирам се най-често сама, не се доверявам на почти никого. Цецо Андреев е може би единственият, който разбира точно какво искам. Много съм детайлна и си имам изградено виждане за това как искам да изглеждам, което не всеки може да изпълни, както очаквам и искам.

V.S. Как ти изглежда идеята за брак и семейство?
Н:
Вярвам в семейното огнище и семейните отношения. Домошар съм, както и Иван е страшно грижовен и обичлив, и съм сто процента сигурна, че това идва от семейството му. Родителите му са точно такива и се обичат като тийнейджъри и си говорят на „патенце”. Много са мили и емоционални. Моите родители не са толкова емоционални и може би това ми е липсвало по някакъв начин като среда. Всичко идва от семейството – смятам, че на подсъзнателно ниво това те определя като човек. Аз, например, постоянно се наблюдавам, че заприличвам на майка ми. Трябва човек да прочете много, много книги и да опознае съзнанието си, за да не му влияе семейната среда.
А относно брака - говорили сме с партньора ми, ние сме адски близки. Постоянно си пускаме шегички на тази тема. Понякога ми казва: „Госпожо”, а аз отговарям: „Не, не съм госпожа!”, след което той ме затапва с думите: „Не, все още” (смее се). Но все пак още не сме си го казали наистина, макар че приказките за мен нямат значение. Важни са делата.

Сряда! Catch me if you can! С Надя ще ви светнем  за 10 правила за начинаещи в спорта. Какво е здравословен режим на хранене и има ли той почва у нас? Със супер-готин спортен аутфит ще се разходим из идеалните места за спортни подвизи. 

More All fashion