Следва

Истории от живота: Соня Рикел - кралицата на плетивата и 86-годишно величество

Айрис Апфел на 95!

Айрис Апфел е 95-годишна жива модна икона, отличаваща се с характерен стил и изключителна харизма, която не признава понятието "модерно"...

All fashion преди 7 години

Айрис Апфел е 95-годишна жива модна икона, отличаваща се с характерен стил и изключителна харизма, която не признава понятието "модерно".

Преди няколко дни тя отбеляза подобаващо рождения си ден и заедно с това отпразнува и старта на новата си марка Iris Meets INC, която е съвместен проект с Macy's. Събитието се състоя във вторник на обяд в луксозния хотел La Sirena в Ню Йорк.




Айрис пристигна в целия си блясък и изящество, облечена в новата си колекция от глава до пети. Роклята й е вдъхновена от модата през 60-те, черните й ботуши стигат над коляното, трите големи гердана й придават очарование и, разбира се, нейната запазена марка – големите кръгли очила.

"Всичко върху мен е от новата ми колекция! Обожавам я, не мога да се нарадвам на хубавия дизайн и на качествените материи! А цената е повече от добра, сега съм облечена за по-малко от 200 долара!“ заяви Апфел.

More All fashion