Следва

Звезден NO makeup небосклон - 80 много известни жени БЕЗ грим

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

И тази седмица: дозата нелепост, която събрахме от модния небосклон!...

All fashion преди 7 години

И тази седмица: дозата нелепост, която събрахме от модния небосклон!

Никол ли е това?!


Винаги секси, винаги перфектна в стайлинга си. Но какво виждаме този път? Черно, лъскаво, прилепнало облекло. Ами лицето? Не знаем каква е причината за толкова уморения и изстрадал вид, но когато попаднахме на тази снимка дълго се чудехме дали това наистина е Никол Шерцингер. Явно годините оказват влияние, дори да имаш младо гадже...

Дебелите активисти

Роузи Меркадо е американски plus size модел с известна слава в социалните мрежи. А всички ние сме наясно колко много positive body image подражатели се намират в онлайн пространството и колко много от тях стигат до крайности в своите виждания. Американката с мексикански произход Роузи даже става тяхна жертва. Преди 5 години тя е тежала 190 кг., а body positive image подражателите, разбира се, тогава са я поощрявали повече от всякога. От 2011 досега Роузи е свалила 113 кг, а подражателите, които тя нарича още "дебели активисти" се обръщат срещу нея и желанието й да отслабне. Започват да валят обиди, заплашителни писма и дори подбутвания към самоубийство.



Всеки логично би предположил, че в подобна ситуация Меркадо би получила тонове подкрепа, която да я преведе по-лесно към един по-здравословен начин на живот, но не, излиза, че positive body image активистите са толкова погълнати от идеята да мразят индустрията, която налага мерки на красотата, че всъщност те стават част от нея. Единствената разлика идва в това, че вместо към неосъществими стандарти за красота, те подкрепят наднорменото тегло и очевидно, всички здравословни проблеми, които идват с него...

Кофти комбо

Не, не , не! Какво си облякла, Джена? Да си признаем честно, харесваме Колман в превъплащението й на младата кралица Виктория в хитовия британски сериал "Виктория". Категорично обаче анатемосваме тоалета й дело на Preen by Thornton Bregazzi. Ужасяващото комбо между каре и цветя, решено в черно, червено и оранжево е наистина...ужасяващо. Да не говорим пък, че карето е на полупрозрачен шифонен плат! Блякс! Голям, fashion failure, Джена, голям!



Горчиво, Valentino и... камили

Когато couture срещне хипстър и се качи на камила, а повода е сватба, резултатът е ето това. Актрисата Диана Агрон се венча за Уинстън Маршал от Mumford & Sons облечена в удивителна рокля на Valentino, за скромните 20 000$, загърбила традиционното бяло, покрита с шифон от глава до пети.
Младоженецът бе украсил непокорните си дълги коси с копринена чалма за да влезе в тона на сватбата, която се случи в Мароко, а младоженката бе надянала корона от звезди или нещо такова. И за да може приказката да се опита да се класира за 1001 нощ, принцесата...пардон, булката се появила на...камила. Точно така Valentino превозвано от камила никога не е изглеждало толкова добре и нелепо едновременно.






 

More All fashion