Следва

Консуело Кастилиони изостави Marni

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Ето ги! Най-актуалните модни прегрешения на звездите...

All fashion преди 7 години

Ето ги! Най-актуалните модни прегрешения на звездите...

Никoл, отново ли?

И тази седмица Никол Шерцингер влиза в класацията ни за седмични недомислици и то с две попадения!

Вече сериозно се притесняваме за певицата, която в последните си публични изяви изглежда меко казано нелепо. Дали тя намира собствения си стил за секси, не знаем, но знаем, че отстрани нещата не изглеждат никак добре, ама никак!

В неделя 38-годишната певица буквално ослепи поредния концерт на английското предаване X Factor. Облечена изцяло в сребърно сетче, Ники привлече погледите към себе си не само заради блясъка, а и заради разголения топ и още по-лъскавите си shimmering панталонки.

Причина номер 2, Никол да попадне в категорията "Гафове", е тази шокираща визия, с която предполагаме, че певицата си припомня доброто старо време, когато Pussycat Dolls превземаха музикалния свят. Мини бял топ в комбинация със същата мини пола. А ботушите няма да ги коментираме...

Шей Мичъл

Канадският модел и телевизионна звезда Шей Мичъл е извесна с пикантния си моден усет. Мичъл не е от най-срамежливите нито на червения килим, нито където и да било другаде. Тази седмица в Лос Анджелис любимката от сериала "Малки сладки лъжкини" се появи в изцяло златист костюм, от който ясно личи, че Шей не носи сутиен. Чарът на канадката е неоспорим, но с този стайлинг този път не уцели.

Вики Патисън

Още едно попадение от неделя виждаме в лицето на телевизионната водеща Вики Патисън, която напусна студиото на X Factor, облечена в адски прилепнала, гумена, разголена и лъскава рокля, която просто ни шокира! Ужасяващите шевове са в комбинация с ярко червена чанта и бежови обувки. Трудно ни е да си представим как се диша в подобно облекло, наподобяващо водолазен костюм, а още по-трудно ни е да си представим защо някой би се облякъл по този начин?!

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.