Следва

Японски привкус: Мочи

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 3 Casa de Cuba

Тя е голяма, шумна, предлага ни всичко ... 

All About Life преди 7 години

Тя е голяма, шумна, предлага ни всичко, но понякога е неудобна и труднодостъпна.
Той е неустоим, чаровен, удобен, изключително приятен за каране, кокетен, тих.

Тя е София. Градът, който обитаваме, обичаме и твърдим, че познаваме.
Представяме ти я в 33 важни точки в 33 пълни с удоволствие материала в една поредица, разказваща за градските пътешествия на една модна редакция до любимите места в града.

Той е прекрасният малък и пъргав градски автомобил, елегантен, индивидуален и пленителен, верен другар в разходката ни до най-софийските места в пътешествие, изпълнено с радост от живота, емоция и френско очарование. Пленяващ със своя чувствен червен цвят, той омагьосва и печели от пръв поглед. Защо, как, къде и с кого - в следващите 33 приказни и много софийски разказа.


На първата ни среща Той ни отведе до приказната Фабрика Дъга, после заедно стигнахме и до Park Bar, а днес ще се срещнем на по чаша кубински ром в:

Casa de Cuba 





Мястото… Casa de Cuba се намира в цветния квартал "Лозенец" на не по-малко цветната улица "Цветна градина" 1. Още на входа се усещат кубинските нотки в дървения интериор и уютните столчета, които те потапят в света на латиното, Карибите и Колумб.

Съществува тук от... цяло десетилетие, а барът в Пловдив, който е първи отваря врати още преди цели 12 години. Двата бара са част от едно цял свят и са must-visit дестинация, защото никъде другаде кубинският дух не е пресъздаден така автентично.

Създават го... група хора, които сътворяват бара с много любов, вдъхновени от една екскурзия в Куба. Преди това не са се занимавали с такъв бизнес, но явно той им тече в кръвта, защото всичко тук го доказва.



Екипът... включва млади хора, които са заедно още от откриването на бара и са се доказали като едни от най-добрите бармани в София.

Хората, които често го посещават... са по-зрели хора, които идват в бара, за да отмарят след тежък работен ден с чаша хубав кубински ром, на глезещата мека мебел, в компанията на хавански пури, Фидел Кастро и Ернесто де Гевара.



Атмосферата, която пленява...
изцяло подчинена на стила на кубинските барове, Casa de Cuba не отстъпва по нищо на всеки един местен бар в страната.



Какво да не пропуснем да опитаме... уникалното кубинско мохито, кухнята и убийствения коктейл "Хемингуей" с ром.

И още 3 причини да го обичаме... Куба е дошла сама в София, заразяващите кубински вечери и крилатата фраза на Хемингуей, който казва: "Пия, за да направя другите хора по-интересни."



В обиколката ни наш верен спътник е новото Renault CLIO

Казва се Renault CLIO - новият петместен модел на френската марка, с удивително нетрадиционен дизайн, поддаващ на всякакви персонализации с изчистените линии на покрива, кокетните огледала за обратно виждане, външните декоративни елементи.

Градът го обича... заради доброто поведение на пътя, новият преден full-LED светлинен подпис и изключително лесното маневриране, което осигурява по-голяма безопасност и комфорт при пътуването. А и е много важно за нашите фини дамски ръце!

Всички го харесват… и има защо! Освен, че е неустоимо чаровно, новото Renault CLIO има безупречно поведение на пътя, печели с модерен и отличителен стил, в който всеки детайл е от значение. И още: можем да персонализираме седалките, инструменталния панел, обкова на аераторите и на скоростния лост.

Причините да го харесваме… освен разбиващо симпатичния външен вид, Renault CLIO ни носи несравнимото изживяване от слушането на звук Bose, който трансформира кабината в истинска концертна зала, възпроизвеждайки автентична, чиста и реалистична музика, достойна за изпълнение на живо.

Благодарение на въвеждането на двигателя 1.5 dCi 110 и 6-степенна автоматична скоростна кутия за двигателя TCe 120, новото CLIO сега предлага най-широкообхватната двигателна гама. Освен това, паркирането никога не е било толкова лесно. Системата Easy Park Assist определя траекторията в зависимост от пространството и конфигурацията на мястото за паркиране, предавайки контрола върху волана и превръщайки паркирането в детска игра.

Избираме той да ни придружава до любимата точка в града, защото… е готино, приятно, сигурно и елегантно всичко, което правиш с него.

Обичаме да се връщаме отново и отново тук с автомобила, който обича София точно колкото нас, а именно - новото Renault CLIO, едно скъпоценно градско бижу за заслужили.


Утре сме в точка номер 4, очаквай ни, удобно настанен...

 

ОТ ПОРЕДИЦАТА:

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 1 Фабрика Дъга

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 2 Park Bar

More All About Life