Следва

Опредметяване: Есенните бюти находки на една модна редакция

Бет Дито отново превзема модния свят

28-годишната певица и модел Бет Дито - вече превърнала се за мнозина на Запад в "стил икона", пуска нова собствена линия дрехи...

All fashion преди 7 години

28-годишната певица и модел Бет Дито - вече превърнала се за мнозина на Запад в "стил икона", пуска нова собствена линия дрехи за всички plus-size дами.

"Искам да имам собствена модна линия, която да е по-етично създадена и да мога да правя каквото си поискам. Искам да имам и онлайн винтидж магазин, в който да можеш да видиш как дрехите стоят на различни фигури".

След първия феноменален успех, който дойде не особено дълго след сътрудничеството й с марката Evans, младата и амбициозна Бет пуска своя собствено финансирана модна линия - без никакви инвеститори. Нещо, което тя определя като "голям подвиг".

Колекция есен/зима 2016

Линията ще се произвежда изцяло в САЩ и се основава на качество, далеч от масовото производство.
Бет споделя, че развитието на тази линия е реализирана мечта, тъй като при колаборацията с Evans много от идеите и желанията на певицата не виждат бял свят, което е и основаната причина тази година Бет да работи самостоятелно.
"Исках да създам нещо по-специално за нас, пълничките жени, нещо безпрецедентно. Надявам се, че това ще насърчи затлъстелите дами да се обличат в хубави дрехи, да гледат на себе си като на красиви личности, без да се фокусират твърде много във външния си вид".



Всички модели на дрехите са взети от предишната колеция, като този път Бет съчетава всички свои идеи и желания, за да усъвършенства най-голямата си стъпка досега.

More All fashion