Следва

Без стрес & много секс: Храните за спокойствие и високо либидо

Love to quote: 7 будещи възхищение цитата от Лео Ди Каприо

Прекрасният Лео, който се е настанил безобразно нахално в сърцата ни още от 1993 година насам, ще навърши 42 на 11 ноември...

Celebrities преди 7 години

Прекрасният Лео, който се е настанил безобразно нахално в сърцата ни още от 1993 година насам, ще навърши 42 на 11 ноември.

По този случай решихме кокетно да се сетим за него и освен да въздишаме по мачо излъчването му, да ви вдъхновим и с няколко от най-важните му и дълбоки цитати.

Лео освен с многобройните си връзки с модели, е известен и с това, че е поддръжник на редица каузи за опазването на околната среда. Съвсем преди дни той и Фишър Стивънс грабнаха статуетка на 20-та церемония на Холивудските филмови награди за документалния филм "Преди Потопа".

Въпреки че все още е ерген и се раздава по шумни партита, напоследък Ди Каприо придоби зрялост и се превърна в един от будещите най-голямо възхищение актьори и има защо:

"Бъдете благодарни за трудните моменти, защото те ви оформят."

"Радостта от славата идва твърде бързо и ти разбираш, че главната награда не е в това, че те познават на улицата на всеки мол, а в това, че твоите филми ще останат след смъртта ти."

"Знаете ли, какво научих, докато играх Гетсби? Той е притежавал огромният дар да се надява. Аз мисля, че всички се нуждаем от това - от надежда. Навярно, Гетсби не се е вписвал напълно в реалността, но мнозина, в това число и аз, също не се вписваме особено."

"Повече от всичко на света ми се иска да стана безотговорен идиот, каквито се явяват много от моите приятели. Но когато мисля за последствията от такова поведение, разбира че едва ли мога да си го позволя."

"Хората искат да сте откачени, неконтролируеми и досадни. Искат да сте нещастни, също като тях. Те не искат герои. Искат да ви видят на земята."

"Ако можете да правите това, което вършите най-добре и да сте щастливи, значи сте по-успешни от повечето хора."

"Нито за миг не си помислям, че приличам на някой от героите, които съм изиграл. Затова се казва на занаята "актьорско майсторство".

More Celebrities