Следва

Концерт-промоцията на група ОСТАВА се мести в клуб Joy Station

БРАД ПИТ, МАРИОН КОТИЯР И РОБЪРТ ЗЕМЕКИС представиха "СЪЮЗЕНИ" пред избрани фенове в ЕЛ ЕЙ

На специално фен събитие в Ел Ей звездите на най-новата шпионска драма – "Съюзени", минаха по червения килим...

Movies & TV преди 7 години

На специално фен събитие в Ел Ей звездите на най-новата шпионска драма – "Съюзени", минаха по червения килим, раздадоха безброй автографи и се снимаха с феновете. За първи път от месеци насам суперзвездата Брад Пит, който изпълнява главна роля във филма, мина по червен килим и така събитието се превърна в едно от най-обсъжданите в меката на киното. Въпреки турболенциите в личния си живот, той отдели време да се снима със своите фенове и разказа подробно за продукцията, чието действие се развива през Втората световна война. Това е третият филм с негово участие от това време. Той се пошегува, че сякаш не може да избяга от този исторически период.

Заедно с Брад Пит по червения килим минаха красивата французойка Марион Котияр и режисьорът Робърт Земекис. Въпреки че във филма Пит говори френски и прави фокуси с карти, Котияр се пошегува, че нито френският на секссимвола е толкова секси зад кадър, нито има толкова впечатляващи умения с картите.

Продуцент на Съюзени е Греъм Кинг. Във филма ще видим още Лизи Каплан („Зрителна измама 2“, „Интервюто“) и Матю Гуд („Игра на кодове“, „Добрата съпруга“, „Имението Даунтън“).

"Съюзени" излиза в кината на 2 декември. 

 

More from View Sofia

Номинациите за Emmy 2022: 25 за "Наследници", 14 за Squid Game, 7 за Better Call Saul и всички останали

Movies & TV преди 1 година

Кажете каквото искате за наградите Еми, но няма друго шоу, където номинациите да варират от Зендая до Стенли Тучи, Дженифър Кулидж до Барак Обама, Чадуик Боузман до Адел. Тазгодишната церемония е на 12 септември, а пълният списък с с номинациите за 2022 г. и разбивка на участниците във всички основни категории са надолу >>>

More Movies & TV