Следва

Свен Вет идва за кулминацията на Metropolis20!

Какво ти остава, когато удариш дъното? Животните отговарят в най-новото приключение от ILLUMINATION – ЕЛА, ИЗПЕЙ!

Тази Коледа създателите на хитовите анимации „Аз, проклетникът“, „Миньоните“ и „Сами вкъщи“ ще ни разходят зад кулисите на най-новото музикално „риалити“...

Movies & TV преди 7 години

Тази Коледа създателите на хитовите анимации „Аз, проклетникът“, „Миньоните“ и „Сами вкъщи“ ще ни разходят зад кулисите на най-новото музикално „риалити“. В свят, населен изцяло от животни, който по нищо не отстъпва на човешкия, също се случва да удариш дъното и тогава има само един път – нагоре! За да ни докажат това, най-странната група от талантливи певци, начело със симпатичната и малко старомодна коала Бъстър Муун, ни мотивират да повярваме в себе си и никога да не се отказваме от мечтите си с „Ела, изпей!“ в кината на 2D и 3D.


Звездата на филма е именно коалата Бъстър Муун, която ръководи някога успешен, а сега залязващ театър. Бъстър е вечният оптимист, който обича театъра си повече от всичко на света и ще направи всичко по силите си, за да го запази. Изправен пред почти неизбежния крах на житейските си амбиции, Бъстър има един последен шанс да възвърне блясъка на театъра, като продуцира най-страхотния музикален конкурс за звезди на света. На сцената излизат пет основни претендента: Майк - мишка с меден глас, с който лесно може да ти отмъкне парите; Мина - слоница-тийнейджър с огромна сценична треска; Розита - претрупана с ангажименти, многодетна майка на 25 прасенца; Джони - млада горила-гангстер, който иска да избяга от подземния семеен бизнес; и Аш - таралеж-пънкарка, която се опитва да се отърси от арогантното си гадже. Всеки от тях излиза на сцената на Бъстър с надеждата да промени живота си.

Освен изключително забавление, „Ела, изпей!“ ни обещава невероятен подбор на саундтрака, включващ 85 хитови песни, сред които някои от най-известните и любими парчета на Франк Синатра, Лейди Гага, Кейти Пери, Offspring, Ники Минаж, Сам Смит и други.

„Ела, изпей!“ стартира на 23 декември в кината на 2D и 3D.

More Movies & TV