Следва

Кой какво облече на British Fashion Awards 2016

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

И тази седмица издънки в модния свят не липсват!...

All fashion преди 7 години

И тази седмица издънки в модния свят не липсват!

Кендал и Джиджи отново в скандал

Двете красиви приятелки често са в устите на хората, но като че ли този път има за какво да ги говорят. Представителките на клановете Хадид и Дженър се появяват за втора поредна година на дефилето на Victoria's Secret като, забележете, този път се разходиха с иконичните за бранда крила. За тези от вас, на които не им е ясно, поясняваме, че получаването на тези крила е особена привилегия за участващите модели. Накратко казано, начинаещите там могат да се похвалят с такива едва след няколко години опит, след придобиването на статус "ветеран". В случая на it момичетата обаче, организаторите на спектакъла се възползват от огромната им слава и грубо прескачат йерархията, градена с години в името на по-голяма печалба.

Съвсем очаквано, множество от феновете на бранда са разочаровани и ядосани от обстоятелствата, изливайки гнева си в социалните мрежи, като някои от най-пиперливи те коментари, събираме тук:

 kendall jenner and Gigi Hadid do not deserve wings. What a mess.
— tori (@screwuharry) November 30, 2016

Kendall Jenner & GiGi Hadid are average models, not angels and shouldn't have gotten wings
— Lil Saint Lit ???? (@tstackzzzzzz) November 30, 2016

Can you believe they gave KENDALL JENNER wings?! NO.
— Rachel (@sparksflyred13) November 30, 2016

Kendall Jenner did not deserve wings, one she isnt even an angel and this is only her second year. The industry kisses her overrated ass smh
— ᴍᴀʏᴀ (@thiccaffleck) November 30, 2016

The fact that Martha Hunt that is a angel didn't get wings and Kendall Jenner got 2 is honestly disgusting #VSFS2016
— mariana (@jhoernals) November 30, 2016

They didn't give wings to actual Angels and Kendall Jenner got 2? Wtf #VSFS2016
— alessia (@rxvenprincess) November 30, 2016

I hate Kendall Jenner. Not because she's a Jenner/Kardashian but because she gets wings and THE supermodels don't. A mess. #VSFS2016
— Mona (@PowerTaylena) November 30, 2016

Adriana's wings vs Kendall's wings EXPLAIN THIS SHIT @VictoriasSecret #VSFS2016pic.twitter.com/H3a3jMDQwB
—  (@yaazuss) November 30, 2016


Кендал Дженър

Промяна за DKNY

Креативните директори на младежката линия DKNY към Donna Karan се оттеглят от поста си след недълъг престой. Максуел Озбърн и Дао-И Чоу прекратяват отношенията си с бранда още в края на тази година, като вниманието им оттук нататък ще бъде концентрирано единствено върху собствената им линия Public School.

Новината обаче не е толкова изненадваща, имайки предвид неотдавнашната продажба на DKNY и Donna Karan от LVMH към G-III, а и самото дизайнерско дуо коментира: "С продажбата на компанията и последвалите промени в стратегията, решихме да се оттеглим и да се фокусираме върху нашия собствен бизнес. Работата рамо до рамо с тези невероятни хора от DKNY бе незабравимо изживяване, особено със страхотния ни дизайн екип и ателие. Пожелаваме успех на компанията занапред."

Бунт срещу Мелания Тръмп

След публичното писмо на френската дизайнерка Софи Теале, в което тя отказва да облича Първата дама на САЩ и да бъде свързвана по какъвто и да е начин с нея и възгледите на съпруга й, настана истинска мистерия. Въпросът, вълнуващ всички, е дали и други дизайнери ще последват движението "Анти Мелания"?


Софи Теале

Е, последователи вече има, а ние събрахме отговорите им тук. Да видим!

Том Форд: "Разочарован съм от изборните резултати. Няма да обличам Мелания, тя не е образа, който търся. Преди няколко години се бяха свързали с мен със същото запитване. Отказах."

Марк Джейкъбс: "Нямам никакъв интерес да обличам Мелания Тръмп. По-скоро ще вложа енергия в помагането на тези, които ще пострадат от управлението на Тръмп и неговите последователи."

Дерек Лам: "Труден въпрос за отговаряне сега, след като резултатите от изборите са налице. Нападаха ме в социалните мрежи, заради мнението ми по въпроса. Бях многократно предупреждаван да не правя коментари, които биха навредили на продажбите ми. И сега, след всички тези предупреждения, отговорът ми е, че имам голям респект към политическите ни институции, но за мен е проблем да бъда замесен в обличането на Първата дама. Не познавам Мелания лично, затова не бих искал коментарите ми да изглеждат като предубеждения относно личните й ценности, но наистина не мога и не искам да се видя замесен в управлението на Тръмп. "

Филип Лим: "Изборният процес бе истинска емоционална въртележка. Резултатите потвърждават вярването ми, че трябва да застанем зад това, в което вярваме като бранд. Като глобална фирма, ние винаги се стремим да си партнираме с хора, с които споделяме идентични ценности, желания и идеологии. С всичко това казано, нямаме настояща връзка с госпожа Тръмп и не виждам как такава би могла да се случи под това управление."

Скука от предградията

Сара Джесика Паркър
 е модна икона, TV звезда, дизайнер на обувки и изобщо креативна и стилна жена, пример за подражание. Няма да крием, много я харесваме, но при видът й на последната корица на InStyle, доста се разочаровахме. Е, не конкретно от нея, а от стилизирането, което екипът на списанието й е спретнал...

Кокетно усмихваща се от корицата, звездата изглежда доста отдалечена от образа си на модерна жена - флорална рокля, розово червило, деликатни обици с перли, а фонът - небесносин. Освен че цялостният мотив е доста неподходящ за декемврийска корица, скуката, лъхащата от нея, също ни смущава. Разбираме, че няма как корица на InStyle да изненадва с иновативност, хората си имат определен стилистична визия, но поне можеха да се постараят Паркър да прилича на себе си, а не на средностатистическа дама от предградията...

More All fashion