Следва

7 неща, които ще се случат, ако НЕ миете косата си с шампоан

Test Drive: Кадифена кожа без несъвършенства от Vichy

Момичетата си говорим за гримове, и то много...

Hair преди 7 години

Момичетата си говорим за гримове, и то много. Който твърди обратното, значи лъже. Толкова е приятно да застанеш пред огледалото и с помощта на няколко шишенца и кутийки да подсилиш онези черти, които харесваш най-много в лицето си.  



Ние го правим по следния начин: избираме най-добрата основа, за да може макиажа да е траен и да ни радва през целия ден. Независимо от хилядите обещания за минимум дванадесет часа перфектен финиш, малко са марките, които наиста предлагат фон дьо тен, който да не се е събрал, напукал и изобщо развалил след третия час върху кожата ни. Тестваме новия Dermablend от Vichy в два нюанса: един за много светла кожа и един за матова.

Ето и резултатите:



Миглена

Много светъл, без жълтеникав или розов оттенък, мат. Това е вълшебната формула, която се съдържа за мен в добрия фон дьо тен. Не се оплаквам от светлата си кожа, много си я харесвам даже. За съжаление е склонна към омазняване. Което значи, че освен правилните продукти за почистване на лицето, трябва да внимавам и с фон дьо тена си.



Тествала съм доста марки, но се влюбих в Dermablend на Vichy. Не толкова заради структуриращата формула, която обещава перфектни корекции. А заради факта, че и след шест часа с него, челото ми не лъщи. При това, без да слагам запечатваща пудра върху него. 



Първото, което ми прави впечатление е красивата матова опаковка. Като истинска Жена, ми е важно вещите, с които се заобикалям да галят окото. Второто: текстурата. За разлика от всички фон дьо тени, които съм ползвала, този не е нито в течно, нито в полутечно състояние. Просто съвърено кремообразен. 



Помислих си, колко ли трудно ще се нанася тогава. Но не, разнася се леко, покрива наистина всички несъвършенства и сякаш се слива с кожата като "изсъхва". Тоест, когато пипна след минута, не остава по пръста ми следи, както всички останали. Което ми е важно. Не, че ако го обърша в ризата си, например, няма да ме изцапа. Все пак е фон дьо тен. Но няма да остане петно от липсата му, ако прекарам пръст по кожата, което да трябва да запълвам после.



Отстранява се лесно и не запушва порите, което също е много важно. Така че, не смятам да се разделям с него скоро. Или изобщо.




Цветина:

Обикновено изпитвам сериозна трудност да намеря подходящия фон дьо тен, който да ми подарява перфектна покривност и същевременно да не изсушава безобразно кожата ми.

Vichy Dermablend 3D Correction е същинска магия, защото, въпреки че консистенцията му е доста плътна, той седи леко на лицето и деликатно изглажда всичките несъвършенства като неравномерен тен, тъмни кръгове, зачервявания, белези и други.

Текстурата му наистина е кадифена и разтапяща се и е изключително лесен за нанасяне - било то с четка или без, аз предпочитам да слагам моя фон дьо тен с ръце, тъй като така по-добре усещам как покрива кожата ми.

Vichy Dermablend 3D Correction създава тънък слой перфектност върху лицето ми и видимо заглажда фините бръчки без да оставя мазен филм. Не дразни, без парфюм и масла е, и има слънцезащитен фактор SPF 25. С този продукт несъвършенствата са добре покрити, а еластичността и сияйният вид на кожата са възвърнати.

Фон дьо тенът дава естествен и безупречен резултат през целия ден, много лесен за наслояване е, което го прави повече от перфектното решение за изкусителния вечерен грим, който изисква по-тежка основа.

Да, смея да кажа, че открих перфектен фон дьо тен - Vichy Dermablend 3D Correction, който удобно се е настанил с кокетната си и много шик опаковка в дамския ми несесер и скоро, по всичко личи, няма да излезе оттам.
 

More Hair