Следва

Опредметяване: Дискретният чар на офиса

Те напускат работа, за да пътуват заедно. Днес им плащат за това!

Млада семейна двойка решава да паузира стария си начин на живот и, напускайки работните си места, двамата тръгват на път...

All About Life преди 7 години

Млада семейна двойка решава да паузира стария си начин на живот и, напускайки работните си места, двамата тръгват на път. Превръщат пътуването в начин на живот, дотолкова успешно, че в момента вече им плащат, за да посещават екзотични дестинации.

Скот и Колет Столър решават, че им е важно да обиколят света след сафари в Южна Африка. В момента на решението, те нямат ни най-малка възможност да осъществят замисъла си, още повече, оставяйки на работните си места. Младите авантюристи решават да напуснат, дават дома си под наем, продават колите си и тръгват на 7-месечно пътуване по света, което се превръща в тяхната нова професия.

„Уморихме се и решихме, че искаме да изживеем личния си сън" – пишат те.

Двойката стартира авантюрата на живота си през юни 2015 година, пътуването им трае и до днес. Досега Скот и Колет са посетили 70 страни, но сърцата им остават в Южна Африка и Нова Зеландия. За най-прекрасни градове считат Истанбул и Амстердам.

Скот и Колет са основатели на блога „Romaroo". Те снимат, правят видеа и текстове за туристически брандове, които спонсорират пътуванията им. В Instagram приключенията им следят 60 хиляди души.

Скот твърди, че пътуванията не само ги изпълват с възторг, но и затвърждават връзката им.

„Това, че пътуваме толкова много заедно, усилва любовта ни. Възможността да създадем най-големите си любовни приказки е в самите нас, а ние вярваме, че меденият ни месец никога няма да свърши. Отвоюваното време да се посветим на връзката си, създаде дълбока привързаност между нас, доверие и приятелство" - добавя 33-годишният американец.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.