Следва

Must Have: Новата лимитираната грим колекция на Artistry

DIY /Do It Yourself!/: Естествено плътни устни с черен пипер!

Плътните и сочни устни са нещо, което всяка жена иска! Те са изкусителни, секси и привличат погледа моментално!...

Hair преди 7 години

Плътните и сочни устни са нещо, което всяка жена иска! Те са изкусителни, секси и привличат погледа моментално!

Но в повечето случаи, за да се сдобиете с пухкава муцунка трябва да се подложите на козметични процедури, които включват игли и всякакви видове изкуствени добавки, като хиалуронова киселина, напрмер!

Ние обаче намерихме и друг начин, който няма нищо общо с медицината, и може да се направи в изцяло в домашни условия. А всичко от което имате нужда са: кисело мляко и черен пипер.


И ние, подобно на вас, първоначално реагирахме доста първосигнално на този homemade hack, но пък в крайна сметка решихме да му дадем шанс. Иии...останахме повече от ОЧАРОВАНИ от резултатите.

Всъщност освен за по-плътни устни, това кремче ще ви помогне да изсветлите и изравните цвета на муцунката си, а също така и да я ексфолирате, което е ужасно полезно, особено сега в студеното време.

Приготвянето е лесно, защото ви е нужно съвсем малко кисело мляко и съвсем малко млян черен пипер. Смесвате двата продукта и с полученото кремче намазвате устните си. В случая важното е, че трябва да излезе от очертанията на муцунката и да оставите сместа да подейства поне 2 минути!

Не се притеснявайте, ако усетите затопляне и леко щипене - това е напълно нормално и всъщност помага за постигането на по-плътни устни.

След като премахнете домашно полученото кремче, моментално трябва да хидратирате муцунката си, като за целта използвате леко потупващи движения, за да стимулирате кръвообращението.

Защо кисело мляко? То овлажнява и успокоява устните. Също така съдържа млечна киселина, която ексфолира горния слой на кожата, като помага за насърчаване на растежа на нови клетки. Също така запълва линии и бръчки!

Защо черен пипер? Той е естествен антибиотик с високо съдържание на витамин С. Помага за освежаването, изсветляването, а също така подпомага и кръвообращението, като инжектира хранителни вещества в кожата. Черният пипер е и абразивен - нещо, което помага за отстраняването на мъртвите люспи от устните.

More Hair