Следва

Love to quote: 7 ЛЮБОВНИ цитата за един романтичен ден

Раят на ръка разстояние: Любовта и удоволствието в RIU Правец

Февруари. Любовният, нежен месец. Обич, за мен, за теб, за нас...  

All About Life преди 7 години

Февруари. Любовният, най-нежен месец. Месец за споделяне, с Нея, с Него, със себе си.  

Да се потопим в нежността е най-присъщият жест на този изпращащ зимата и посрещащ пролетта любовен месец. Не мислим повече, нуждата ни от почивка, обич и поглезване на сетивата е гигантска. Да си признаеш, че ги заслужаваш, е в крайна сметка най-хубавият жест на любов. Към собствената същност, откъдето започва и цялата останала любов. 

Отиваме директно, без колебание, в най-близкия до София Рай на Земята - Riu Pravets Resort, където сетивата ни се потапят в релакса на уникалните у нас СПА процедури.

Едва на половин час от града, това луксозно кътче ни прегръща, сякаш сме принцеси, позволява на душите ни да си отдъхнат, а на сетивата ни - да се заредят за нови чудеса. Далеч от хаотичния стрес на града, попадаме в място на мечти и сбъдвания.

Крачка по топлия коридор и "Снехана", този топъл билков масаж, който започва с деликатно маслено докосване, ни отвежда на Небето. След него "Полинезия", пилингът, който пренася на Ваниловия остров Таха, дарява на приятно уморените сетива страхотно екзотично пътешествие.

Специално за най-романтичния ден в годината Свети Валентин, любимото кътче-за-сладки-бягства на ръка разстояние от столицата, ухажва със страхотно предложение – бутилка вино комплимент към всяка нощувка, за да се запази блясъка в очите и топлината в сърцата на тези, които празнуват Любовта, след прекрасната вечеря от избрани, галещи сетивата ястия.

Ако сърчицата и виното не са нашият начин, перфектните дати да отдъхнем заслужено и прекрасно са 3-5 март. Разбира се, че в Riu Pravets Resort ще празнуват Българския национален празник както трябва и всичко за което може да се сетите като деликатес от българската национална кухня, ще бъде точно на една ръка разстояние. А и уикендът е перфектен за създаване на спомени със семейството.

И понеже няма как да пропуснем, точно ние, да се поглезим за най-женския празник - 8 март, отсега се възползваме чрез резервация от уникалната възможност след работа да скочим в колата и да избягаме в Riu Pravets Resort, където нахално ни подканват да се отдадем на луда вечер по женски с Lady’s Night с DJ и безплатен коктейл за дамите и, РАЗБИРА СЕ, убийствени СПА предложения и отстъпки в СПА центъра!


 

Да, ние вече имаме планове и резервация! 



А вие???


 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.