Следва

Ела, зареди ме! Вкусът на пролетния ден

Да се поглезим с Лейди Хармония

Признат грях, половин грях - сборът от калории и количеството сладко, изконсумирано от мен в последните няколко дни е достатъчно за отварянето на симпатична малка сладкарница...

Health преди 7 години

Признат грях, половин грях - сборът от калории и количеството сладко, изконсумирано от мен в последните няколко дни е достатъчно за отварянето на симпатична малка сладкарница.

Из - нер - вям се, бързо, лесно и на всичко. Бих предпочела да имам day off за тези няколко дни всеки месец и да ги прекарам у дома, свита на кълбо под завивките, гледайки най-банални романтични филми...

Официално название: ПМС. Според статистики, всяка пета жена страда от него, а симптомите, с които се проявява, са повече от 150. С две думи - голяма досада.

Препоръчано от приятелка на приятелка, до мен стигна розовата кутийка на Лейди Хармония. В нея има точно 60 хапчета, стигат за един месец, имат растителен произход, тоест 6 различни билки в състава си и наистина помагат.

Ето точно пет неща, които се промениха след 30 дни приятен досег до Лейди Хармония:

- Никакви болки по време на месечния цикъл. Направо не ми се вярва, че премина леко, като никога.

- Не бях изнервена, не се скарах с никого и останах в перфектна хармония със себе си и околния свят.

- Не се нуждая от тонове сладкиши. Мога да мина и с две парченца шоколад. Наистина!

- Не променям решенията си на всеки половин час. Време беше...

- Не скачам от еуфория към сълзи като в "доброто" старо време.

Свикнала да пия лекарства против болките, да си позволявам повече сладко и да си казвам, че е нормално да съм изнервена до припъдък, прочетох няколко пъти съдържанието на продукта.

Гроздово семе, репей, растителен витамин D3, Агнус кантус, центела азиатика и органичен селен - това се крие в кутийката на Лейди Хармония. Таблетките нямат никакъв филм, така че са сто процента натурални. Всичките тези непознати имена помагат за хормоналния баланс, който е най-важният фактор за месечния цикъл, допринасят за доброто състояние на имунната система, правят косата и кожата по-гладки, красиви, сияйни, и ни спестяват няколко дни стрес всеки месец.

Така, за да задържа ефекта, ще нося Лейди Хармония в чантата си следващите няколко месеца, а след това мога да продължа профилактично с едно хапче на ден. И наистина да забравя за ПМС и болезнен цикъл.

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 2 седмици

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.