Следва

Test Drive: Как се получи с молива на MAC

Как да спрем косопада между сезоните?

Идва пролет, а всички знаем, че смяната на сезоните влияе сериозно на гривата ни...

Hair преди 7 години

Идва пролет, а всички знаем, че смяната на сезоните влияе сериозно на гривата ни.

Килимче от косми под огледалото, по възглавницата, абе въобще навсякъде из апартамента! Има обаче начин да се отървем от това и да избегнем косопада между сезоните!

Лесно е, че даже имате и няколко варианта:

1. Масажирайте скалпа си с етерични масла, ние предпочитаме лавандулово и бадемово. Хем помагат за здрава грива, хем мирисът, който оставят е страхотен.

2. Разтривайте скалпа си със зелен чай, който е супер полезен за всичко! Наистина е билковото злато и освен за блестящ косъм, ще помогне и за по-здрав такъв. Нужни са ви само няколко вечери и резултатите са на лице.



3. Намажете корените на косата си с чесън, лук или джинджифил, но в никакъв случай не ги смесвайте. Избирате само едното, преди да си легнете разтривате скалпа си с него и на сутринта изплаквате гривата си. Миризливо, но чудесно решение за косопад!

4. Картофите и розмаринът също са ви първи помощници. Как? Сварете няколко картофа с подправката и използвайте водата им за ежедневно изплакване на косата. Тази домашна магия работи, не се шегуваме!

5. Обърнете внимание на витамините. Витамин А, Е и Б, както и Омега-3 киселините са изключително важни за здрава и блестяща грива. Набавяйте си ги дневно и ще видите промяната в косата си!

More Hair