Следва

Свежи пролетни плодови рулца

Love to quote: "Alive is offline"

След като първите слънчеви лъчи стоплиха душите, сърцата и очите, във всеки от нас полека започват да се пораждат мисли за пътуване, приключения, приятели, нови срещи с хора, места и мечти...

Celebrities преди 7 години

След като първите слънчеви лъчи стоплиха душите, сърцата и очите, във всеки от нас полека започват да се пораждат мисли за пътуване, приключения, приятели, нови срещи с хора, места и мечти...

Вдъхновяваме се от най-малкото, което видим, влюбваме се в идеи, решени да ги преследваме докрай и виждаме предизвикателство на всяка крачка. 

Ето защо днес избираме седмичната ни доза вдъхновение да се побере в точно минута и 51 секунди, които обаче са повече от достатъчни да ни мотивират, и освен това събират всичко казано по-горе. А след като го изгледаме, идеите за старт на едни приключенски пролет и лято, ще са налице. 

Краткото видео всъщност се казва "Животът е офлайн" и е реклама на индийски козметичен бранд, чиято идея е да ни върне за малко в реалността и да ни покаже, защото май сме забравили, какво е да живееш свободно извън "мрежата". 

Ами, да видим: 

"Човекът, на когото се опитвате да се обадите, в момента е зает. Зает, в свят, който не се нуждае от буфериране, в който се вписваш без парола, свят където си воден от сърцето си, не от приложения. Където пречистваш мислите си, а не купища от снимки. Този свят е невероятен и може би трябва да го посетиш някой път! Там създаваш приятелства без предварителна заявка, водиш разговор без лимит на символите, чуваш чуруликането на птиците, вместо да го "четеш", играеш, но не на екрана. Това е мястото, където твоето време е много по-ценно от "таймлайна" ти, КЪДЕТО ЖИВЕЕШ ЖИВОТА СИ, А НЕ СКРОЛВАШ ПРЕЗ НЕГО!!!"

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 2 дни

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.