Следва

National Portrait Gallery Gala. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Стил урок на седмицата: Висш пилотаж за малко пари

Знаем, че ви се струва супер изкушаващо да преобърнете целия си гардероб с краката нагоре и тотално да го преобразите за новия сезон...

All fashion преди 7 години

Знаем, че ви се струва супер изкушаващо да преобърнете целия си гардероб с краката нагоре и тотално да го преобразите за новия сезон.

Има обаче и по-лесен начин! "Тайната е в детайлите" са казали хората и определено не са сгрешили, защото малък, но крещящ аксесоар, може да направи аутфита ви безобразно фешън.

Ключовите "добавки" могат да съживят страстта на онази рокля, която имате вече от поне 3 години и да ви накарат да я видите в тотално, ама тотално нова светлина.

Плюс, на всичкото отгоре има жестоки аксесоари, които внушават лукс и тренд, на ниски цени.


Плетените кошници са ужасно модерни за топлите дни. Навличате ретро дънки, бяла тениска и комбинирате с готини сандали и кокетна плетена чанта. Супер шик, супер фешън нюх. Точно тази пък на Roseanne и я намираме ТУК!

 


За корсетите и тяхната доминация в пролетно-летните колекции на най-големите ти говорихме ТУК. Няма да пропуснем да го включим и в списъка с най-жестоки аксесоари, защото... Любим ни е този от Zara, който може да комбинираме наистина с всичко, всичко!



Вчера се възползвахме от нашите! Мрежата ни улови в обятията си този сезон, разказахме ти ТУК. Точно тези са от Topshop и ги слагаме с убийствени остри и много червени обувки на висок ток - ЖЕ–СТО-КО! А защо не пък и с кецове, където да са лек детайл!



Животинските принтове също са ултра горещи. Няма как да пропуснем да се поглезим с подобен аксесоар, особено когато и дръжката е пухена, защото и това е супер тренди, да не говорим пък за розовия цвят. Взимаме тази оттук!



Небрежни и леки, но пък много забележими. Дървените аксесоари са в топ тенденциите в момента и много от най-големите ги предпочитате за визиите си. Точно тези обици намерихме в Mango и вече знаем с какво ще ги съчетаем, а вие?



Супер гърли, супер секси, супер бонбоненото. Точно каквато ще е тази пролет, за това нямам как да се разминете без бандана в дрешника си. J. Crew ни е любим за аксесоари, а и не само. Влюбихме се точно в тази!



Слънцето вече пече и е наистина немислимо да излезем без слънчеви очила. Паднахме си по тези, които са с ретро визия и закръглени стъкла, а и на всичко отгоре са правени за жестокия фест Coachella.




От известно време шапките доминират тенденциите и ги носят най-големите. Последно Бела Хадид ни зарадва с жестока визия с точно такъв аксесоар. Решихме и ние да пробваме - с шапка на Brixton Murdoch.



Брошките са наистина навсякъде, а и са много свежи и забавни. Точно, защото всичко трябва винаги да е на МАКС си избираме тази! Кокетен акцент дори в по-шик визия.



Дълго колие в нежен розов цвят, наистина няма как без него тази пролет! Нашето е от Akola.



Флоралният принт е една от тенденциите, която трябва да опитомите за топлите дни. В комбинация със сандали на дебел ток е ултра, мега модерно и жестоки. Намирате точно тези ТУК!



Разбира се, че и в косите трябва да проблясва кокетен аксесоар освен ако не са в цветовете от дефилетата ТУК! Chloe and Isabel x Jen Atkin предлагат очарователно аксесоари.



Понякога ежедневието ни разкиселява, но пък за тези моменти винаги трябва да си имаме лимони за лимонада, нали? Нашите са под форма на тези жестоки обици. Ако искате и вие ТУК!



Тъмни чорапки с паети, камъчета или блестящи акценти могат да ви превърнат в същинска фешън дива. Тези специално са с малки цветчета и са супер подходящи за градският букет от тенденции.



Малко като от ръба на 90-те или даже по-рано, но въпреки това супер готино и дръзко. Гривничка за глезена - нежна и крехка, точно каквито сме и ние жените.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.