Следва

14 юни. Един ден в детайли: We all live in a yellow submarine!

iRobot ексхибиционизъм: Модерната Пепеляшка

Ние, модерните Пепеляшки, сме такива работохолички...

All About Life преди 6 години

Ние, модерните Пепеляшки, сме такива работохолички, че изкусно познаваме магията да балансираме между 916 неща накуп. Това сготви, чисти, работи, гледай децата, изведи кучето, бъди красива, бъди секси грам не ни плаши. Защо ли? Защото си имаме малка безсрамна тайна!

Шест букви! Три срички! iRobot. Мистериозният гальовник, който ни отменя в домакинската работа и за разлика от нас, си умира да прахосмукира, събира, чисти, лъска и докарва на вид всичко, до което се докосне! Натискаш копчето и вече си там: ти - в бистрото на кафенце, той - вкъщи да чисти, пеейки и танцувайки. Защото го може!

Оказа се, че всяка една си има по един такъв модерен "i" господин, коя с какъв се хвали:

Габриела



Моят е Roomba 782 и никога, ама абсолютно никога няма да го зарежа. Напълно оборудван страхотен кавалер! Има си адаптивна почистваща глава, система Dirt Detect, контейнер AeroVac от второ поколение, ефективни Dual AeroVac филтри, множество сензори за още по-прецизна работа на навигационната система iAdapt. Царят на къщата ЛЪВ, тотална мания, любимец FOREVER!

Йоанна



Май така като гледам, аз съм с най-базовия модел на iRobot, но пък това грам не ме притеснява, защото много добре знам какво може "моето момче". Страшна длъжница съм му, защото моделът 605 притежава всички основни технологични характеристики и почиства ВСИ–ЧКО! Няма кабели, в които да се оплетеш и се справя повече от чудесно с всяко предизвикателство, които дебрите на дома ми-крепост крият.

Цветина



Честно казано, прахосмукирането ми е едно от най-досадните задължения и бях супер щастлива, когато разбрах за съществуването на iRobot. От години си имам базовия модел Roomba 616, който почиства всички видове твърди и меки подови настилки и има най-интелигентната система за почистване и навигация, пък и умело се справя с ъгли и стени. Супер доволна съм, даже обмислям съвсем скоро да му купя другарче от по-новите модели!

Елена



Тествахме го в Редакцията ТУК!, безусловна любов от пръв поглед! Оженихме се и в момента всичко е толкова безупречно прекрасно, че нямам от какво да се оплача. Roomba 960 се грижи за ежедневната поддръжка на подовите настилки вкъщи и благодарение на навигацията iAdapt 2.0 с визуална локализация и тристепенната почистваща система AeroForce е на-мама-безупречното-момче! Огромен плюс е, че мога да го управлявам от всяко кътче и да си пия коктейла с приятели, докато той се "мори" с чистене. ОБИЧАМ! ГО!

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 10 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 10 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.