Следва

Синди Крофорд Did It First!

Игра на визии: Totally Summer Vibes!

Игра на визии е идея, в чийто замисъл е заложена концепцията за експеримент...

All fashion преди 6 години

Игра на визии е идея, в чийто замисъл е заложена концепцията за експеримент. А днес, експериментът се случва така: взимаме точно осем на брой изключително добри елемента, които да ни послужат за отправна точка при създаването на три страхотни и силно необходими летни визии. Елементите са основни за всеки добър летен гардероб, част от тях непреходни като звучене, а други модерни и особено ярки:

- класическа бяла риза Superdry
- колан с декорация Miss Sixty
- незаменими черни сандали Calvin Klein
- червена рокля Miss Sixty
- удобна градска чанта Superdry
- сандали-акцент Miss Sixty
- жълта чанта Versace Jeans
- рокля-риза Miss Sixty

А ето го и резултата, отправен в три различни посоки...

Beach ready

Нетруден стрийт замисъл, подходящ както за горещите юлски дни в града, така и за пътя към плажа. В основата поставяме два мотива с райе, които задават морския тон на визията с лекота, а около тях съобразяваме и останалите елементи - небрежно завързаната риза, сандалите-акцент, както и чифт слънчеви очила, разбира се.




Риза и чанта Superdry, сандали Miss Sixty


Pretty in the city

Следващият ни избор пада върху мини силуета и неговите отличителни за сезона характеристики - сочен червен тон и обемни къдри със задължителното паднало рамо. Концентрираме се върху идеята за цвят и оставяме всички неутрални и базови елементи на заден фон, като към цялото добавяме и контрастни аксесоари под формата на жълта чанта, геометрични фини пръстени и плетена шапка.







Рокля Miss Sixty, сандали Calvin Klein, чанта Versace Jeans

Summer nights

Обръщаме внимание и на лятната вечерна визия, защото тя е по-красива от всяка друга. Спираме поглед върху ефирната рокля-риза в неостаряващо синьо-бяло райе, което тук е освежено с изрязани детайли по раменете и панделки. Не подминаваме закачливия детайл с перлите по маншетите, подсилвайки го с пристягане на талията с колан в същата декорация. Завършваме романтичната, но силна визия с чифт високи коралови сандали и винтидж обици...










Рокля Miss Sixty, колан Miss Sixty

Фотография: View Sofia
Стайлинг: Габриела Желева


Всички дрехи могат да бъдат намерени в магазините на Totally Erected. 

More All fashion