Следва

Стил урок на седмицата: Fanny pack is back!

Fashion battle: Cheap thrills!

В името на забавлението, наречено Мода, и днес организираме традиционен...

All fashion преди 6 години

В името на забавлението, наречено Мода, и днес организираме традиционен Fashion Battle. Двама от редакторите запрятат ръкави и влагат по доза хумор и любов, за да покажат как изглежда в техните очи перфектният чифт обици.

Даваме жокер, че двата ни избора и днес са колкото различни, толкова и еднакви, но именно това, надяваме се, очарова:

Габриела:

Що се отнася до бижута, особено такива, влизащи в ролята на акцент във визията, хай стрийт брандовете са особено подходяща дестинация, именно защото акцентите са предимно подчинени на тенденциите, а по-сериозна инвестиция в такъв тип неща не е разумна.Оувърсайзд обиците, наподобяващи халки, но в по-нестандартен силует, са страхотен аксесоар за ежедневни стрийт визии. Съвсем нелош стайлинг се получава с помощта на добре кореспондиращи си риза и джинси, както и задължителните за сезона чехли, този път в топъл тон на горчица.

Обици &Other Stories 29 лв.

Чехли Mercedes Castillo 656 лв.

Чанта Marni 2724 лв

Джинси Rejina Pyo 764 лв.

Риза Rejina Pyo 764 лв




Йоанна:

Понякога няма нищо по-хубаво от това да си направиш кефа с покупката на евтини дрънкулки. Особено сега в намаленята, когато са наистина на изкушаваща цена! С магическата сила на онзи цвят: "злато" те карат да се чувстваш като от клип на Гуен Стефани (Може би на някое от онези безумно накичени и същевременно уникални мацки- harajuku girls) .

Diamonds are the girls best friends! Вярно! НО! Понякога човек незнае къде може да срещне "приятел", в моя случай в обиците на Zara!

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.