Следва

Chanel Couture. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Модна къща Saint Laurent инвестира в бъдещето

Saint Laurent обяви създаването на шестмесечна програма в партньорство с Френския институт за мода...

All fashion преди 6 години

Saint Laurent обяви създаването на шестмесечна програма в партньорство с Френския институт за мода, както и с École de la Chambre Syndicale de la Couture Parisienne, за да подкрепи процъфтяващите млади таланти и да се съсредоточи върху иновациите и устойчивостта на модната индустрия.

„Стремим се да запазим наследството, докато се развиваме и инвестираме в таланти, което е условие да градим още повече успех“, споделя Франческа Белетини, главен изпълнителен директор на Saint Laurent. „Много се гордеем с партньорството с такива престижни институции, което ще допринесе значително за изпълнението на нашата мисия", допълва още тя.

Курсовете са понастоящем отворени за кандидатстване, като началната дата за този fashion experience е септември 2017г. Студентите ще имат възможността да работят в централните офиси на Saint Laurent и ще бъдат обучавани лично от членовете на екипа на модната къща. В момента Антъни Вакарело заема поста на творчески директор. В края на курса през март, студентите ще представят лична колекция пред жури с надеждата да направят впечатление и да направят първите си крачки към професионалния моден подиум.

More All fashion