Следва

Първа рекламна кампания на Келър за Givenchy

Висш пилотаж: Жестока мода на борда на китайските авиолинии

В златната ера на международните полети, няма нищо по-хубаво от това да летим в облаците със стил...

All fashion преди 6 години

В златната ера на международните полети, няма нищо по-хубаво от това да летим в облаците със стил.

Китайските авиолинии Hainan Airlines обявиха колаборацията с модния дизайнер Laurence Xu. Ултра шик визията на кабинния екипаж отлита на следващо ниво.

Колекцията бе представена на седмицата на модата в Париж в началото на този месец. Облеклата – не можем да ги наречем „униформи“ – са вдъхновени от традиционната китайска рокля „Cheongsam“ и митичната птица Рок. Китайските мотиви са преплетени със западноевропейски, съвременни елементи. Xu се стреми да комбинира „почитаната азиатска естетика и силуетът на модерен западен костюм.“ Определено ефектът се е получил.



„Сътрудничеството между Hainan Airlines и Lawrence Xu е водещо за нас", казва Xu Fei, директор на китайските авиолинии. "Ние не само създаваме съвсем нова визия, но и показваме интернационализирания имидж на нашата авиокомпания“, допълва още тя.





"Особено по международните маршрути бихме искали да докажем на пътниците ни, че сме в крак с тенденциите“. Колекцията е част от програмата на Hainan Airlines за подобряване и разширяване на техните услуги.



 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.