Следва

Моят летен куфар за дълъг уикенд: Филип 2017

#foodlovers! Горещият Lunch Box на Христиана vol.2

Какво да ви кажа…отново се връщам в Sasa Asian Pub...

Food преди 6 години

Какво да кажа…отново се връщам в Sasa Asian Pub. В плен съм на прекрасните спомените за предишното ми азиатско преживяване в компанията на Патицата по пекински.

Сега съм готова да опитам нещо ново. Изкушението е голямо…вълнувам се! Днес съм на вълна пиле. Разбира се, когато съм в Sasa няма как да не си поръчам тристепенно меню. Не ме интересува, утре ще поспортувам повечко.

Започвам кулинарното пътешествие със Салата Цезар с хрупкаво пиле. Класика в жанра, но не мисля, че в друг ресторант ще я приготвят по-добре. Добър старт на моя любим обяд насаме, а сега към основното. Нудли с пиле…хмм, не е достатъчно. Поръчвам й Сусамови пръчици. Наситен аромат, балансиран вкус, а сосът…да си оближеш пръстите. Без повече подсказки, елате да се уверите сами!



Междувременно отпивам от Саке сангрията. Отличната комбинация от традиционна японска ракия и вино, преплетени със свежи плодови нотки, ме карат да настръхна от удоволствие. Допълвам удоволствието с свеж домашен студен чай.



След това истинско кулинарно пиршество се облягам на стола и се наслаждавам… на тази експлозия от вкусове! Cheers!



Не пропуснах да направя и няколко снимки, направете и вие вашите, и добавете #foodlovers #sasasummer #viewsofia, за да участвате в играта ни със Sasa Asian Pub и да спечелите обяд/вечеря в малкия вкусен азиатски оазис на София.


SASA Парадайз
бул. Черни връх 100, Парадайз център, ниво 2
0700 20 888

или

SASA Радисън
Пл. Народно събрание 4
0700 20 888

More Food