Следва

Днес опитваме: Изкушенията на New Bloom Winery!

Моят летен куфар за дълъг уикенд: Филип 2017

Колкото и да e сериозно предвиденото задължение, на морето всичко е по-малко несериозно...

All About Life преди 6 години

Делови ангажимент на море.

Колкото и да e сериозно предвиденото задължение, на морето всичко е по-малко сериозно.
(Два дни преди тръгване) - листи, моливи, тънкописци, цигарки, изцедени лимони в чаша. Вълнуващи емоции, милион идеи, къде, какво, как, защо?



Последните 24 часа - проблемът е следният : КАК! Да избера подходящ стайлинг и той да бъде хем адекватен за делова среща, хем морски и хем набрежно-свободен. Отворям гардероба, на два курса пльоснах дрехите на спалнята, запалих цигара, остро погледнах, лошо ми стана и седнах.



Запалих втора цигарa, реших да не правя испански драми, отворих новия ми куфар Samsonite и започнах:

Първо- (колкото и да е old fashion, ритуално си взимам dream-catcher-а, подарък от една уникална приятелка да ме предпазва от страшни сънища)

Второ - змийският ми клъч, който е почти перфектен за всеки стайлинг,.

Трето - 
очила- два чифта, естествено!

Четвърто, пето и шесто, седмно и осмо- любимите ми скъсани сини дънки ,огледалните ми обувки, ПРъСТЕНИТЕ МИ! – без тях не дишам, две-три интересни тениски, късите ми сладки панталонки с интересно аксесоарче - колие в ролята на колан и най-добрият, подчертавам, най-добрият, слънцезащитен крем EUCERIN! 



Хмм...Ми ако започна да изброявам всичките детайли, дали козметични продукти, зарядни, слушалки, сандалки, водка(упс)... Ще пиша до утре сутринта!!!!



Както и да е, целта ми е : Be yourself, free yourself - пуснете се на лятната вълна и парти all day ,all night (разбира се,като приключите с ангажиментите си).


ТУК, пък, вижте какво крие летният куфар за дълъг уикенд на Йоанна!

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 16 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 16 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.