Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 17.07 - 23.07

Днес опитваме: Изкушенията на New Bloom Winery!

Петък е. Лято е. За да бъдем в унисон с ярките слънчеви лъчи и горещите, съблазнителни нощи...

All About Life преди 6 години

Петък е. Лято е. За да бъдем в унисон с ярките слънчеви лъчи и горещите, съблазнителни нощи, ще изберем компанията на най-новото вино New Bloom. Името му говори само за себе си… ще разцъфнем, ще се заредим емоционално. New Bloom е чудесен комплимент за предстоящия уикенд, който определено ще погъделичка вкусовите ви рецептори, а и не само… Опасният му чар ще отключи най-интригуващите ви страни.



В сърцата ни се усеща тръпка от извънредно успешния нов български продукт на New Bloom Winery - там, където слънчевите лъчи се срещат с ослепителната Тракийска низинаДоверяваме се на родната изба, защото сме сигурни в смелата й заявка, че прави модерни вина за модерни хора. 

New Bloom Winery притежава 6000 дка собствени лозови масиви, разположени в землищата на селата Герово, Найден, Правище и Драгомир. Отглежданите собствени сортове грозде са както популярните Каберне Совиньон, Мерло, Каберне Фран, Сира, Шардоне, Совиньон Блан и Мускат, така и нетрадиционните и нови за страната ни сортове като немските Дорнфелдер, Регент, както и Глера (от който се прави Просеко). Познаваме я и като производител на Verano Azur( което плува свободно в басейна по-долу), Pixels, F2F.



С удоволствие и наслада се докосваме и до ДВЕТЕ нови попълнения.

Бялото New Bloom е съчетание между Кралят на белите сортове – Совиньон блан и най-продаваното вино в света Шардоне. Усещат се ароматни нотки на зеленина – киви, лайм и екзотични плодове – манго, маракуя, а вкусът оставя траен спомен с нежен бариков финес. С лекота ни пренася на пясъчната ивица, където шумът от вълните и разливането на New Bloom в изстудената чаша ни завихрят във вихрушка от емоции.





Розето New Bloom е съчетание на три сорта – Каберне Совиньон, Каберне Флан и Сира, реколта 2016г. Има привлекателен розов свят, в тоналност на кайсия. Това е вино, което не робува на модните тенденции да се правят бледи и семпли розета. Напротив! Има собствен стил, който непременно трябва да опитате! Отличава се с фин аромат на ранна череша и нотки на светло-червени семчести плодове. Вулкан от вкусове!



Приятно опиянени, ние се влюбихме! Влюбете се и вие и се отдайте изцяло на New Bloom! Отличен любовник за парещите следобеди и/или за страстните летни вечери.

Приятен уикенд! За нас определено вече Е!

Cheers! 
 

More All About Life