Следва

Дизайнери за следене: Сръбският Жан Пол Готие - Ана Любинкович

Стил урок на седмицата: Summer in the city стайлинг идеи

Лятото е в разгара си, а ние честно да си признаем вече изпитваме умора от летните визии в гардеробите ни...

All fashion преди 6 години

Лятото е в разгара си, а ние честно да си признаем вече изпитваме умора от летните визии в гардеробите ни. И така де, без срам, признаваме си, имаме нужда ако не от цялостна смяна на гардероба, то поне от качествено разнообразяване, състоящо се от визуално зареждане и обзавеждане с няколко забележителни тренди елемента.

Затова днес събираме идеи в снимков материал, които да ни заредят с малко или повече вдъхновение и които да изпробваме още утре:

Бели обувки
От миналия сезон насам популярността на белите обувки расте забележително, а за лятото и предстоящата есен, те, като аксесоар, са повече от задължителни. Независимо дали под формата на отворена обувка, или още по-смелата идея с високи ботуши, естетиката им с лекота ще раздвижи добре познатите летни ансамбли.





Микс от принтове
Темата с миксирането на контрастни принтове е неизчерпаема, а на нас ни е и особено любима. Отново я посочваме като стайлинг инспирация и експериментираме на воля.






 

Тишърт със слоган
Тишъртите със слогани са особено тренди в момента, затова и смятаме че са добра идея за настъпващия август месец. За да подсилим обаче визията, комбинираме ги с женствени и дори романтични елементи като минижуп и къдри вместо с обикновени джинси.





Смели аксесоари
Аксесоарите са, може би, най-лесният начин за разчупване на която и да е визия. Обръщаме поглед към 90-тарските очила, за които говорим тук, а както и към преувеличените обици. Смятаме за страхотна идея още и обувките-бижу!





Кошница
Няма да се изморим да го повтаряме цяло лято - кошницата е най-добрата стайлинг идея на Пролет/Лято 2017-та!





More All fashion