Следва

Today, Tomorrow, Always: View Sofia & Avon търсят сватбата от приказките!

Французойката от бъдещето: Renault ZOE

Преди няколко дни на гости в България се паркира най-новото Renault ZOE...

All About Life преди 6 години

Преди няколко дни на гости в България се паркира най-новото Renault ZOE, което, след като лично го тествахме, сме убедени, че ще се установи за постоянно по родните улици. Елегантно, ултра шик и наелектризиращо секси.

Не случайно използваме думата „наелектризиращо“. Renault e пионер в областта на изцяло електрическата мобилност и №1 производител на електрически автомобили в Европа, а френското бижу ZOE може да се похвали с най-много последователи.

Тъй като сме жени и не обръщаме внимание на скоростни и двигателни параметри, за нас е важно да се обвържем емоционално с нашия автомобил. ZOE е истински страстен любовник за натоварените делнични дни, за привлекателните нощни разходки или за лежерните, дълги уикенди, далеч от градската лудост. Нищо чудно мъжете да започнат да ревнуват.

Renault ZOE дебютира на световната сцена през 2015, но тази година се завръща с цял багажник модификации, които ще ни предоставят възможността да прекарваме повече време в компанията на френския ни приятел. Оборудван с новата батерия Z.E. 40, ZOE е с най-дългият пробег от всички масови електромобили. Ще ви го кажем по-разбираемо... за 300км реални пътни условия няма да имате нужда да презареждате батерията, това е два пъти повече от първата серия автомобили ZOE.

Смело заявявамe, че ще сияете на пътя с Renault ZOE. Грациозно и леко, като балерина, ще се носите по асфалта, благодарение на Renault и LG, които създадоха напълно безшумна батерия. ZOE не издава нито звук, но ние определено мъркаме от удоволствие, когато сме зад волана на това френско съкровище.



ZOE е вълнуваща комбинация от футуристичен екстериор и стилен, с лек привкус на френски финес, интериорен дизайн.

Взимаме си и за нас едно френско бонбонче ZOE и потегляме... някъде към горещите, парещи пясъчни ивици.
Bon Voyage!

More All About Life