Следва

Стил урок на седмицата: Флоралната рокля

Teen Choice Awards 2017. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

В Редакцията акцентът неизменно пада върху модния разговор...

All fashion преди 6 години

В Редакцията акцентът неизменно пада върху модния разговор.

И затова днес, вече по традиция, подбираме всичко любопитно откъм стилистична гледна точка на големите събития и познатите ни знаменитости, за да се отдадем на сладки, но откровени приказки за заслужени комплименти или пък остра критика.

Темата ни този път: провелите се Teen Choice награди в Лос Анджелис

Дрехите на "заподозрените" коментираме Габи, Цвети и Йони:

Оценкта ни за Виктория Джъстис в Nicolas Jebran

Габриела 5/10

Макар и тази визия да е значително по-добра от предната такава на Виктория, крайният резултат отново е незадоволителен. Изглежда някак ретро, а подаващите се обувки ме карат да настръхвам. Започвам да си мисля, че проблемът не е в дрехите, а в излъчването на иначе хубавото момиче.

Цветина 2/10

Не, тотално не! Може би аз имам някакъв проблем с монохромните бели аутфити, защото винаги ми напомнят на селска сватба, но този гащеризон, изрязаните му части и това отвратително коланче са просто толкова ужасно пошли, че не е истина.

Йоанна 6/10

Определено визията й е на акриса от Дисни. Няма лошо. Постигнат е онзи кукленски образ ала Бритни Спиърс, което малко обезличава актрисата, а сигурна съм заложбите й като така са добри.


Оценката ни за Парис Джексън в Zimmermann

Габриела 7/10

Харесва ми как контрастира нежната флорална рокля върху иначе грубоватото поне според мен излъчване на Парис. Неадекватните иначе гривни тук смятам, че изглеждат дори свежо.

Цветина 9/10

Харесва ми, въпреки че не съм особен фен на флоралните принтове и този тип рокли. Този дизайн е перфектен за Парис и сякаш внася романтичен привкус към иначе дръзката й страна. Прическата и гримът са перфектно съобразени. Многобройните аксесоари не идват в повече, а напротив - разчупват чудесно флоралите!

Йоанна 10/10

Ето това е една страхотна визия според мен! Хем непринудена, същевременно толкова нежна, романтична, ефектна и приковаваща всеки поглед с възхита! С готин детайл в аксесоарите, който определено е отпечатък на личния стил и нрав на Парис Джексън!


Оценката ни за Ная Ривера

Габриела 9/10

Несъмнено актуална комбинация, която стои прекрасно върху актрисата. Като забележка, може би, може да се счете подчертано невечерната визия, очаквана иначе при подобни събития.

Цветина 8/10

Аутфит като по учебник, въпреки това ми е леко безличен, може би му трябва още цвят или поне нещо, което да изпъква. Ризита с буфан ръкави са ултра модерни, особено пък в комбо със скъсани дънки с висока талия и за разкош вързано коланче. Белите обувки са точно в окото на тенденциите, а тук са доста приятно съчетани, което не се среща често!

Йоанна 7/10

Ная Ривера е готина, определено се е постарала (стилиста й де) да изглежда в крак с тенденциите за да бъде модел за фешън подражание на фенките си. Малка добавка и от мен, аз бих навила малко крачолите.


Оценката ни за Зендая

Габриела 8/10

Като за Зендая този аутфит е направо прекрасен. Не харесвам по принцип тежките й и ненужни модни опити да прави впечатление, но тази семпла визия й влияе благоприятно. Изглежда свежа и непринудена, а не простовата и пресилена в усилията си, както обикновено.

Цветина 5/10

Пижамено парти, но въпреки това ми харесва - разчупена е и е точно някак си нейният стил. Единствено прическата не ми допада, аз лично бих пробвала с вдигната коса и големи statement обици.

Йоанна 4/10

Хмм, Рита Ора може й да е облечена с тоалет инспириран от женския халат, но.... Зендая директно е взела пижамата на баба си и е отишла на Teen choice awards. Може би е инспирирана от свободата, която притежава всеки тийнеджър, но все пак знаем , че варианти да си оригинален има много, и те не включват "пижамено парти".


Оценката ни за Рита Ора в Alexandre Vauthier

Габриела 3/10

Редно е да призная, че съм предубедена, когато става въпрос за Рита Ора и външния й вид, но този път тя наистина изглежда не на място. По отделно, а най-вече заедно елементите от визията й следва да бъдат изгорени.

Цветина 8/10

Колебая се за точно този нюанс и как се комбинира с жълтата коса на Рита... Дизайнът на роклята обаче ми харесва, чудесно подчертава сочните й извивки.

Йоанна 10/10

Жестока е! Абсолютна изкусителка в розово! Този сатенен "розов халат" на Alexandre Vauthier не би седял така добре на никой друг!

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.