Следва

На 1 септември излиза „Изгубеният град Z” на Дейвид Гран

ОСТАВА ще отбележат 25-тата си годишнина с голям концерт и нов видео клип

На 31-ви август, една от най-добрите български инди-рок банди Остава ще отпразнува 25 годишния си юбилей с голям концерт на открито, в клуб „Маймунарника“ в Борисовата градина.

Music преди 6 години

В дългогодишната си история Остава имат безброй изяви в страната и чужбина, над 20 видео клипа, 5 издадени студийни и 3 концертни албума, включващи многобройни хитове, които безкомпромисно утвърждават групата като една от най-добрите на българската музикална сцена.

Сет листа за концерта ще включва както всички любими на публиката песни като "Sex in the morning", „Океан“, „Понеделник“, "Мини тяло", "Шоколад", "Ще дойдеш ли с мен", "Мъничко човече", „Бесен“, „Внимание“, „Самолет“, така и рядко чувани тракове.



Седмица преди да отпразнува годишнината си в „Маймунарника“, бандата пуска дългоочакваното от феновете видео към песента „Самолет“, част от албума „Океан“. Режисьор е Петко Спасов, който направи и видеото към успешния сингъл "Внимание", а клипът е издържан изцяло в черно бяла стилистика и напомня клиповете на The Smashing Pumpkins.

За големия концерт на открито, по случай 25-тата годишнина, Остава избраха на сцената преди тях да ще се качат МФортно Диско – страничният проект на Георги Згуров - Гурко от Анимационерите. Съпорт бандата ще подгрее с 30-минутен сет от изцяло авторски парчета.

По време на събитието, феновете ще имат възможност да си закупят диск, тениска или друг мърчандайз на Остава, а за билети тук.
 

More Music