Следва

Ето и кой спечели ТРИте топ книжни заглавия!

Love to quote: Празнуваме Бари Уайт

„Ще дойда при теб с подаръци – знание, мъдрост и истина.” ...

Celebrities преди 6 години

Днес София е окъпана в слънчеви лъчи, положителни емоции и прекрасно настроение. В този прекрасен ден преди 73 години се ражда любимият на всички и никога не залязващ Бари Уайт. Една колоритна личност, която оставя след себе си ясна и вечна следа. Човек, заслужил място в сърцето на всеки.

Празнуваме Бари Уайт с любимите ни негови цитати.

 „Когато бях момче, вярвах, че свободата на Америка е свобода и за мен. Имаше времена, когато вярвах на всяка казана дума.”

„Опитвам се да разкажа музикална история в песен.”

„Ще дойда при теб с подаръци – знание, мъдрост и истина.”

„Цялата система на обществото ти казва какво да правиш.”

„Когато се отдавам на нещо, отдавам се с цялото си сърце, с цялото си съществуване. Познавам библията като дланта си. „

„Забравяме, че тази музика, създадена от моите братя и сестри е още просто бебе. Кара ме да се усмихвам, когато замисля за възможностите й.”




„Не знам дали е заради музиката, текста, или защото познавам музикалния бизнес, но кариерата ми продължи по-дълго отколкото очаквах.”

„Хората винаги очакват от мен да съм странен.”

„Напуснах училище на рождения си ден. Беше последната ми година и не виждах смисъл. Това се случи през 1962 и вече бях готов да правя музика.”

„Диското заслужаваше по-добро име, защото беше красива форма на изкуството. Правеше консуматорът красив и той беше звездата.”




А сега... поздравяваме ВИ с това парче! 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 7 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.