Следва

Нанесете и разрушете

Войната на фешън щерките: Кая Гербер vs. Джиджи Хадид

На тазгодишната седмица на модата...

All fashion преди 6 години

На тазгодишната Седмица на модата, така нареченият catwalk претърпя няколко леки промени. С две думи: Джиджи Хадид вече не е на пиедестал!

Център на внимание на фешън уийка и най-предпочитан модел всъщност стана 16-годишната дъщеря на Синди Крофорд Кая Гербер, която отне короната на именитата блондинка с едно щракване на пръстите. С безкрайните си крака и чаровна усмивка, момичето успя да грабне голяма част от топ дизайнерите – Calvin Klein, Alexander Wang, Coach, Fenty x Puma by Rihanna и Marc Jacobs, за когото дори затвори дефилето.

Разбира се, талантът и успехът на Кая не са случайни. Красивата американка е наследила всичко от майка си. Синди Крофорд е модна икона от далечната 1985 г. През деветдесетте тя е обявена за № 3 от 40-те най-горещи знаменитости на VH1. Безспорно има какво да завещае на следващото поколение.


Кая Гербер за Marc Jacobs


Синди Крофорд

От своят страна пък Джиди Хадид извървя много до момента. 22-годишният модел започва кариерата си едва на две години и определено взима красотата от великолепната си майка Йоланда Хадид, която пък има 15-годишна кариера на модел зад гърба си. В тази фамилия дефилирането явно е ген, който не пропуска нито един от семейството. Сестрата и братът на Джиджи – Бела Хадид и Ануар Хадид, вървят по стъпките на голямата си сестра и постепенно превземат подиуми и лъскави списания. Йелена, както е истинското име на Джиджи, прави своя дебют през 2014 година като влиза в класацията ТОП 50 на models.com. Две години по-късно е обявена за „Интернационален модел на годината” от Британското модно консулство.


Джиджи Хадид за Tom Ford


Йоланда Хадид

Кая Гербер и Джиджи Хадид определено са сред младите, смеем да кажем все още нешлифовани, диаманти в модата. Сигурни сме, че тепърва имат много да покажат, а ние нямаме търпение да видим най-доброто от тях. Коя е вашата любимка? Отговорите в анкетата долу>>>



 

Анкета

Коя е вашата любимка?

More All fashion