Следва

Да или Не? 8 хиляди за блестящата рокля на Мелания

We love: Анджелина в Dior

Голи рамене и много мастилени рисунки...

Celebrities преди 6 години

Разбира се, че говорим за Анджелина Джоли, която направя спря дъха ни.

На премиерата на филма си First They Killed My Father красивата 42-годишна актриса се появи в жестока рокля дело на френската модна къща Christian Dior.


Дизайнът в пепeляво подхожда повече от отлично на малиновите устни на Джоли, а прическата и бижутата й са перфектно съобразени за визията. Да не говорим, че полу-голият гръб на роклята откри на показа будистките татуировки на Анджелина, които носят дълбок смисъл за мир, любов и проспериращ живот.




Харесва ли ви, защото ние сме влюбени? Явно раздялата с Брад Пит наистина се отразява чудесно на актрисата, която вече заряза любимото си черно и все по-често се носи в по-светли и женствени тоалети.


More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 1 ден

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.