Следва

Новото гадже на Амбър Хърд е АДСКИ секси! Ето кой е!

Игра с подаръци: Esthederm Intensive за трима от вас!

Спечели ме, спечели ме...

All About Life преди 6 години

Winner Winner Chicken Dinner. Една култова реплика от един страхотен филм с ЕДИН несравним актьор. Сетихте ли се? Кевин Спейси в 21. Ако не сте го гледали, то го напрaвете!

Толкова за филма обаче. Тази статия е с друга цел. Не е декември, не Коледа, но пък е октомври, а подаръците винаги са на мода. Подготвили сме ви няколко изненади, които си търсят нов дом за студените нощи. На вашето внимание, представяме ви новата серия на Esthederm – Intensive, а ето и продуктите, готови за “осиновяване”.

1. INTENSIVE ХИАЛУРОН ТЕРАПИЯ ЗА ХИДРАТАЦИЯ И ИЗПЪЛВАНЕ НА ФИНИТЕ ЛИНИИ И БРЪЧКИ
Автобиография: Кремообразен серум без силикон. Кожата е хидратирана, изгладена и изглежда видимо по-млада.

 

2. INTENSIVE КРЕМ С ХИАЛУРОН
Aвтобиография: Богат крем с немазно усещане, с естествен завършек. Без силикон.
Кожата изглежда по-млада и е перфектно хидратирана, изгладена и предпазена от факторите на околната среда.



3. INTENSIVE AHA PEEL ТЕРАПИЯ. При неравен микро релеф, разширени пори, липса на
блясък.

Автобиография: Лека и освежаваща текстура. Кадифено мек завършек. Без силикон. Повърхността на кожата е пречистена, тенът е сияен и несъвършенствата са намалени.

4. INTENSIVE РЕТИНОЛ ТЕРАПИЯ. При дълбоки бръчки и фотостареене
Aвтобиография: Маслен серум. Видим анти-ейджинг ефект. Заглажда епидермиса и възстановява блясъка и прозрачността на тена. Цветът на дермата е възстановен, а бръчките и фините линии са намалени. Кожата е мека и копринена.

5. INTENSIVE КРЕМ С РЕТИНОЛ
Aвтобиография: Изключително комфортна кремообразна текстура. Заглажда дори дълбоките бръчки, изравнява повърхността на кожата и възстановява блясъка и
прозрачността на тена.

6. INTENSIVE ВИТАМИН E2 – Терапия при оксидативен стрес и кожна хипер-реактивност
Aвтобиография: Мека и кремообразна емулсия-серум, която се абсорбира незабавно. Кожата е мигновено успокоена, по-добре защитена, за да се бори ефективно срещу агресивните фактори, които причиняват свръхчувствителни реакции.

7. INTENSIVE СПИРУЛИНА Терапия за уморена кожа INTENSIVE СЕРУМ СЪС СПИРУЛИНА
Aвтобиография: Воден флуид. Незабавно сияние. Отпочинала, кожата е с по-наситен цвят, по-стегната, загладена и видимо подхранена и ревитализирана.

8. ПРОПОЛИС НЕДОСТАТЪЦИ - СКЛОННА КЪМ АКНЕ КОЖА
Aвтобиография: Тенът е видимо по-ясен. Несъвършенствата са по-малко видими, а кожата е по-гладка и мека.

Харесахте ли си? Поправка - влюбихте ли се? Ами, и ние така. Изберете вашия фаворит, споделете с нас в коментарите, затаете дъх и очаквайте да обявим победителите! Те ще са цели трима и ще спечелят своя мечтан продукт от изброените горе>>>

Срока е до 15 октомври (неделя!) 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 13 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 13 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.