Следва

Вижте кой е победителят в конкурса "Летни истории" на Canon!

„Манипулаторите са сред нас”

Излезе от печат „Манипулаторите са сред нас”, една книга, която ще ви направи по-предпазливи и твърди в отношенията с хора, способни да ви навредят.

Books преди 6 години

„Манипулаторите са сред нас“ е посветена на така наречените релационни манипулатори – манипулаторите в отношенията, в общуването с другите. Те нямат нищо общо с професионалните „манипулатори” в областта на рекламата, продажбите или политиката. Симпатични, чаровни, сдържани или направо тиранични, релационните манипулатори използват различни средства, за да постигнат целите си. Действайки подмолно, тези наши „близки“ – родители, спътници, познати, колеги – успяват да ни вменят чувство за вина, да ни унизят и да посеят съмнения в душите ни.

Манипулаторът не държи сметка за правата, нуждите и желанията на другите. Той се налага фино (в сравнение с него диктаторът просто се налага). Ако някой ден го упрекнете за това, той ще се закълне в противното и ще подкрепи твърденията си с лъжливи доказателства. С какви средства да се предпазим от тези терористи на чувствата, които под видимия си чар прикриват опитите си… да ни унищожат? Прочетете тази книга и ще разберете.

More Books