Следва

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Be with me & love me do

When the sun goes down

Shopping преди 6 години

BUT FIRST, LET ME TAKE A SELFIE, с предната 13-мегапикселова камера с 1/3” сензор и дисплейна светкавица на технологичния красавец Xperia XZ1.

"Хващаме" реализма на цветовете, детайла и впечатляващия контраст в безкрайните моменти на красивата нощ, чак до сутринта.  Целунати, потопени в океан от емоции, с него опитомяваме мигове, които трябва да бъдат запомнени. Най-скритото и съкровено улавяме при 960 кадъра в секунда за възпроизвеждане под формата на изумителен видео клип. Клип, в който във флорално разцъфналата гора на мечтите, аз, ти и Sony Xperia XZ1 сме щастливи. Гледаме резултатът от усилията си на бляскав Full HD дисплей, защитен от Corning® Gorilla® Glass 5 срещу удари и надраскване. А за по-екстремните ситуации сме спокойни – корпусът е водо- и прахоустойчив.

Периодичното проектиране на най-добрите ни fun моменти е възможно с функцията 3D Creator. В inbox-а изненадите с 3D стикери са с безкрайни вариации, а за среднощно забавление с пуканки на дивана, смях и любимите PlayStation®4 игри е функцията PS4 Remote Play. Благодарение на мощния процесор и огромната карта памет твоята музикална и видео библиотека е на само един клик разстояние с най-добрия възможен саунд – а това е само един щрих в безкрайната палитра от технологични възможности, които са на твое разположение.

Обичай ме вечно и неизчерпаемо, като мощната и зареждаща се за секунди батерия, конструирана от Sony с много любов за всички нас. Защото така повелява този МИГ!
Откритието на мен & теб - Xperia XZ1 от Sony, e точно тук>>>

More Shopping