Следва

Metropolis закрива годината с взрив от звук и светлина

Hell’s Kitchen завладява България

Най-голямото кулинарно шоу в България, през пролетта на 2018 по NOVA.
 

Movies & TV преди 6 години

Шеф Виктор Ангелов ще е водещ на предаването!

Световноизвестното риалити състезание за професионални готвачи Hell’s Kitchen стартира в ефира на NOVA през пролетта на следващата година с водещ шеф Виктор Ангелов. Предаването, на което лице в САЩ е най-популярният готвач в света Гордън Рамзи, ще е част от пролетния сезон на NOVA, а всички желаещи да участват, могат да се запишат за кастинг на адрес nova.bg/HK. Победителят ще получи 100 000 лв. и договор в ресторанта на шеф Ангелов.

Телевизионното зрелище Hell’s Kitchen – формат на ITV Studios, се излъчва в 19 държави по целия свят с над 50 сезона, повече от 700 участници, а броят на зрителите надхвърля 6 млн. в глобален мащаб.

„Добавянето на Hell’s Kitchen към портфолиото на NOVA е част от стратегията на компанията да въвежда на българския пазар най-големите телевизионни формати в света. Предаването ще е акцент в програмата ни през пролетния ни сезон, паралелно с разрастване подкрепата на български филми и сериали на всички платформи. Щастлива съм, че професионалист от ранга на шеф Ангелов е част от екипа на предаването и голямото семейство на NOVA.“, коментира Вики Политова – главен оперативен директор на Нова Броудкастинг Груп.

Кой ще оцелее след изпитанията в Hell’s Kitchen България и ще стане най-добрият готвач в България – ще разберем през пролетта на следващата година в ефира на NOVA.

More Movies & TV