Следва

adidas laceless mood: Съвършената обвивка

adidas laceless mood: Розово-лилавата природа на движението

Движим се бързо, цветно, нежно. Обути в новите adidas UltraBOOST LACELESS в идеалния розово-бежов тон...

All fashion преди 6 години

Броени дни преди Коледа София е нарисувани в снежинки. Зимна приказка, която гали всички сетива в това неповторимо време на годината. Температурите граничат с минуса, което не е проблем за динамичната ни, млада, любопитна нагласа. Движението ни призовава, то прави живота истински и го посипва с адреналин, остава от чисто естетична гледна точка да съчетаем спортния елемент с личния стил.

Еклектиката е вълшебно нещо, като не визираме само маниера на съчетаване, но и  зареждащото настроение, родено от контрасти. Акцентът обаче тук, както и във всяка една от общо 5 визии в чисто новата ни зимна продукция Laceless Mood са новите adidas UltraBOOST LACELESS в идеалния розово-бежов тон.

adidas UltraBOOST LACELESS идва в тази извънредно женствена цветова интерпретация в началото на декември, за да отбележи подобаващо края на сезон 2017. Отбелязвайки всяко тичане и непрестанно променящата се заобикаляща среда, новият нюанс кореспондира прекрасно на динамичното хладно небе. Неутралните тонове на изгрева са определящи за дамския модел, а наситените индиго нюанси на залеза категоризират мъжкото предложение.

Най-напреднали и разчупващи границите технологии водят до създаването на adidas ULTRABOOST LACELESS - обувка, специално проектирана да превърне изживяването от тичането в най-лесното до момента. Като част от култовата гама adidas Running UltraBOOST, силуетът се отличава с иновативната технология PrimeKnit, позволяваща премахването на връзките да се превърне в реалност. A в комбинация със световноизвестната подметка BOOST, бегачите могат да разгърнат целия си потенциал, благодарение на най-минималистичния и стилово фокусиран модел на adidas до момента.

Моделът носи:
Шапка adidas
Спортно горнище adidas
Спортно долнище adidas
Бюстие adidas
Раница adidas
Кецове adidas

adidas UltraBOOST LACELESS вече са в магазините на adidas в страната, 389 лева.

Фотография: Аелита Спиридонова
Стайлинг: Габриела Желева
Грим: Radiant Professional
Модел: Анита/Ivet Fashion MA

More All fashion