Следва

Ким & Кание станаха родители за ТРЕТИ път

Тимати идва у нас с частния си самолет

КОНЦЕРТЪТ НА ТИМАТИ е на 16 февруари 2018 г. в зала „Универсиада “...

Celebrities преди 6 години

Най-голямата руска RnB звезда ТИМАТИ, който само след месец ще зарадва родните фенове с концерт в зала „Универсиада“, ще пристигне у нас с частния си самолет. Скандалният рапър, който е и собственик на музикалната компания Black Star, ще кацне на Летище София в деня на концерта - 16 февруари, в компанията на своя неизменен антураж - личния му асистент и стилист.

Според руските медии ТИМАТИ ще пристигне в София в компанията и на настоящата му приятелка Анастасия Решетова, която е втора подгласничка на Мис Русия 2014. Изпълнителят винаги е бил обграден от едни от най-красивите топ модели, като само веднъж е минавал под венчилото с Алена Шишкова – също подгласничка на Мис Русия 2012, от която има дъщеря на 3 години – Алиса.

В уникален 90-минутен лайв в зала „Универсиада“ изпълнителят ще представи всичките си най-големи хитове, сред които „Где ты, где я“, „Ключи от рая“, „Поколение“ и много други.

КОНЦЕРТЪТ НА ТИМАТИ е на 16 февруари 2018 г. в зала „Универсиада “. Начало 20:00 часа. Билети са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: от 45 до 110 лева.

More from View Sofia

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.