Следва

„Не вярвам в идеята да правим модата сложна“ & още от Фиби Файло

Третият кралски наследник ще се появи по необичаен начин

Кейт Мидълтън е върло решена да върне на мода дълбоко забравена кралска традиция.

Celebrities преди 6 години

Оказва се, че половинката на принц Уилям иска да роди третото си дете у дома, а не в болница. Според Катрин това ще предотврати нахлуването на пресата в личния живот на кралското семейство.

"Тя е твърдо решена, че третото й дете трябва да проплаче в обичайните и удобни условия на дома им с Уилям", издава източник от Двореца.

Очаква се братчето или сестричето на принц Джордж и принцеса Шарлот да се появи на бял свят през април. Ако наистина Кралица разреши на Катрин да роди у дома, това значи, че семейство й наистина ще е доста по-улеснено - майката няма да напуска дома, а другите й две деца няма да бъдат поверявани на бавачки, докато родителите се радва на прясното попълнение.

Самата Елизабет II е родила всичките си наследници в домашни условия. Принцовете Чарлс, Андрю и Едуард са проплакали в Бъкингамския дворец, а принцеса Анна в Клерънс Хаус. Кралицата пък се е появила на бял свят в къщата на дядо си.

Още по-любопитното е, че принц Уилям подкрепя решението на съпругата си Катрин и като нищо третото кралско бебе наистина да не бъде израждано в луксозна клиника.

More Celebrities