Следва

It shopping list: Animal prints

Spring 2018 Couture: Maison Margiela

Artisanal show...

Runway преди 6 години

Обърнато изцяло към това как телефоните, камерите и социалните мрежи рефлектират върху живота на всички, Галиано ни представи едно напълно иновативно кутюр шоу.

Camera. Action. Flash ON - всички гости на ревюто бяха помолени респективно да снимат и то с включена светкавица, защото дизайните на лейбъла са изработени по такъв начин, че всеки да успее да хване различен кадър на тъканите, които се пречупват във високотехнологични дъги, докато се движат.

Скорост, технология и бързо разгърнат фрактуриран хаос на съвремното съзнание са в подтекста на тази колекция от цветове. Един опит за двойна визия: човешкото око показва една реалност, а екранът друга. Не е ли именно това начинът, по който живеем днес и смеем ли да си признаем, че нашите мозъци вече са обучени да оценяват всяко събитие и среда според това как те изглеждат в Instagram?

Истината в лицето от Галиано за Maison Margiela в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.